Sfatihmehmed
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 322
Sizce TV devri bitiyor mu?
İşte usta öyle değil herkesin. Adam 56 ekran tüplü televizyon kullanıyor meselatv ölmez bizim tv nerdeyse her zaman açık tv+ var teledünya var tv+ ile fx,foxcrime, viasat history izliyorum...
işler,güçler özgün jet sosyete özgün 80'ler özgün 90'lar özgün çoğu önemli dizler özgün ki...
bazı tv kanalları youtube'a açılıyor...YouTube eğer fiziki bir TV üretirse devir kökünden değişir.
tabikide bitmez orta yalı çocuklar ve dedeler sayesinde tv ler ayakta duruyorSizce TV devri bitiyor mu?
49 inclik LG televizyonda da çok güzel PS4 oynuyorum televizyonu da duvara monte ettik bir de tv ünitesi alsak süper olacakBence Türkiye'nin özgür gazetecilik bitti yoksa Televizyonların gittiği yok (tam tersine müthiş bir panel boyutu ile çok güzel oyun oynanıyor, 65 Inch'te Tomb Raider oynamak son derece güzel bence). Ya muhalefet ya iktidar kanalları satın alıyor, özgün yayınıda TRÜK sansürlüyor.
ben sadece Netflix ve PS4 için televizyonu açıyorum onun haricinde canlı tv izlemiyorum bileBitmez sadece şekil değiştiriyor. Yerli dizi yerine internet dizileri müzik kanalları yerine YouTube da kendi istediğin şarkı gibi
Ben müzik dinlemek için veya bilgisayarın ekranını yansıtıp oyun oynamak/film izlemek için kullanıyorum televizyonu, birde bazen tarafsız belgesel izlemek içinde kullanıyorum fakat evde canlı TV'yi küçük kardeşim dışında kimse izlemiyor.ben sadece Netflix ve PS4 için televizyonu açıyorum onun haricinde canlı tv izlemiyorum bile