Sizce Takas etmelimiyim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Arkadaşlar bu ipoduma birisi Codegen Qbix M71B1 Tablet PC 4 aylıkmış. garantili. +150 tl veriyor.
sizce etmelimiyim ?
ipodu 260 tl ye aldım.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ios kullandiktan sonra hic biri seni kesmez. benden soylemesi.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
varmı başka fikri olanlar?

northpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla beklentinin ne olduğuna bağlı ne diyelim şimdi. 150 tl iyi para da tablet ne eder ona bakmak lazım. bir de tablete ihtiyacın var mı kullanmayı düşünüyor musun o önemli tabi.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
valla beklentinin ne olduğuna bağlı ne diyelim şimdi. 150 tl iyi para da tablet ne eder ona bakmak lazım. bir de tablete ihtiyacın var mı kullanmayı düşünüyor musun o önemli tabi.
walla kullanma amacım günlük reklam izleme winat9'dan

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Akıllı telefonun varsa bence hiç düşünme takas et derim ama tabii gene senin fikrin..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ürün indirimli 176 lira , ikinci eli 100 liradan saysan neredeyse birbirine eşit bir takas. Ben ipodu verip tablet + parasını alırdım.

Not:Tabi takas ederken ürünü incelemek gerek bir yerinde sorun var mı diye.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Akıllı telefonun varsa bence hiç düşünme takas et derim ama tabii gene senin fikrin..
varda 2.5 senelik. yinede işimi görüor.
bu tabletin özeellikleri nasıl peki?

Ürün indirimli 176 lira , ikinci eli 100 liradan saysan neredeyse birbirine eşit bir takas. Ben ipodu verip tablet + parasını alırdım.

Not:Tabi takas ederken ürünü incelemek gerek bir yerinde sorun var mı diye.
genellikle nerelerde sorun olur? alırken dikkat edeyim

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tablet 1 GB DDR3 belleğe sahip 7 inç ekranlı sim girişi olmayan bir allet bana güzel gibi göründü benimde tabletler hakkında çok bir bilgim yok amma velakin baş kuralları biliyorsun cihaza bir göz gezdir ve garintisinin ne kadar olduğuna dikkat et hocam..

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Tablet 1 GB DDR3 belleğe sahip 7 inç ekranlı sim girişi olmayan bir allet bana güzel gibi göründü benimde tabletler hakkında çok bir bilgim yok amma velakin baş kuralları biliyorsun cihaza bir göz gezdir ve garintisinin ne kadar olduğuna dikkat et hocam..
hocam şuan 2. gün gittigidiyorda ve 265 tl olmuş alış fiyatı. kargo 5 tl desek 260 tl ( aldığım fiyat) daha 7 gün var iyi bi fiyat gelirse satacam oraya

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
fikri olan varmı arkadaşlar

tier44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alma salaklık edersin o 100 liralık tablet varya dokunmatik değil basmatik şarjı en fazla 3 saat gider ipod la o tableti kıyaslama

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu ipoduma birisi Codegen Qbix M71B1 Tablet PC 4 aylıkmış. garantili. +150 tl veriyor.
sizce etmelimiyim ?
ipodu 260 tl ye aldım.

Sırf reklam izlemek içinse bence iPod'la izle.Tablete gerek yok.İlla satacaksan takas yapma.