D
Deleted member 216045
SDN Okuru
Arkadaşlar bu ipoduma birisi Codegen Qbix M71B1 Tablet PC 4 aylıkmış. garantili. +150 tl veriyor.
sizce etmelimiyim ?
ipodu 260 tl ye aldım.
sizce etmelimiyim ?
ipodu 260 tl ye aldım.
walla kullanma amacım günlük reklam izleme winat9'danvalla beklentinin ne olduğuna bağlı ne diyelim şimdi. 150 tl iyi para da tablet ne eder ona bakmak lazım. bir de tablete ihtiyacın var mı kullanmayı düşünüyor musun o önemli tabi.
varda 2.5 senelik. yinede işimi görüor.Akıllı telefonun varsa bence hiç düşünme takas et derim ama tabii gene senin fikrin..
genellikle nerelerde sorun olur? alırken dikkat edeyimÜrün indirimli 176 lira , ikinci eli 100 liradan saysan neredeyse birbirine eşit bir takas. Ben ipodu verip tablet + parasını alırdım.
Not:Tabi takas ederken ürünü incelemek gerek bir yerinde sorun var mı diye.
genellikle nerelerde sorun olur? alırken dikkat edeyim
hocam şuan 2. gün gittigidiyorda ve 265 tl olmuş alış fiyatı. kargo 5 tl desek 260 tl ( aldığım fiyat) daha 7 gün var iyi bi fiyat gelirse satacam orayaTablet 1 GB DDR3 belleğe sahip 7 inç ekranlı sim girişi olmayan bir allet bana güzel gibi göründü benimde tabletler hakkında çok bir bilgim yok amma velakin baş kuralları biliyorsun cihaza bir göz gezdir ve garintisinin ne kadar olduğuna dikkat et hocam..
teşekkrler bu yormdan sonra vazgeçdmalma salaklık edersin o 100 liralık tablet varya dokunmatik değil basmatik şarjı en fazla 3 saat gider ipod la o tableti kıyaslama
ipodun 4.nesil miteşekkrler bu yormdan sonra vazgeçdm
Arkadaşlar bu ipoduma birisi Codegen Qbix M71B1 Tablet PC 4 aylıkmış. garantili. +150 tl veriyor.
sizce etmelimiyim ?
ipodu 260 tl ye aldım.
evetipodun 4.nesil mi