Soru Sizce son bir yılın xiaomisine haksızlık yapılıyor mu?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Arkadaşlar bizim insanımıza ilk izlenim çok önemlidir ilk iyiyse iyi olur hep sonradan gözü başı oynasın kimsenin umrunda olmaz, ama ilk izlenim kötüyse sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.

Şahsi olarak 12 ile beraber xiaominin kötü halinin bittiğini düşünüyorum, 12 deki tek eksik su ve toz dayanıklılığı idi, 13 ile neredeyse kusursuz oldu MIUI tamam hala bir ONEUI olamadı ama bu kadar gömmek yersiz diye düşünüyorum, redmi note serisi ise 10 ile büyük bir atak yaptı 11 ile biraz batırdı ama 12 ile neredeyse orta üst segmente taşıdı ve Makedonyada Türk parası ile 7000₺ küsür yani bugün param olsa 6100₺ de koyup 13.XXX küsüratlı bir fiyata sahip olabiliyoruz tahminimce Türkiyeye gelince 14-15 bin arası olacak ve çok iyi bir fiyata gelmiş olur.

Gelelim xiaomi serisine şuan tek sıkıntısı ciddi ciddi pahalıya satıyorlar net 7000₺ indirime gitmeliler 13 serisinde.

Benim xiaomi ile ilgili görüşüm bu 2 telefonunu kullandım iyisiyle kötüsüyle güzel telefonlardı, bu saatten sonra samsungtan geçer miyim bir ihtimal fiyatta indirime gitmeliler ama xiaomi çinin samsungudur ?

Şahsi olarak samsung dışında kullanacağım tek android marka

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,026
Xiaomi'nin MIUI arayüzünü bırakıp yeni bir arayüze geçmesi lazım. MIUI bitik, hurda; artık bir şeyi düzeltsen bile başka bir yerden arıza verecek.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Arkadaşlar bizim insanımıza ilk izlenim çok önemlidir ilk iyiyse iyi olur hep sonradan gözü başı oynasın kimsenin umrunda olmaz, ama ilk izlenim kötüyse sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.

Şahsi olarak 12 ile beraber xiaominin kötü halinin bittiğini düşünüyorum, 12 deki tek eksik su ve toz dayanıklılığı idi, 13 ile neredeyse kusursuz oldu MIUI tamam hala bir ONEUI olamadı ama bu kadar gömmek yersiz diye düşünüyorum, redmi note serisi ise 10 ile büyük bir atak yaptı 11 ile biraz batırdı ama 12 ile neredeyse orta üst segmente taşıdı ve Makedonyada Türk parası ile 7000₺ küsür yani bugün param olsa 6100₺ de koyup 13.XXX küsüratlı bir fiyata sahip olabiliyoruz tahminimce Türkiyeye gelince 14-15 bin arası olacak ve çok iyi bir fiyata gelmiş olur.

Gelelim xiaomi serisine şuan tek sıkıntısı ciddi ciddi pahalıya satıyorlar net 7000₺ indirime gitmeliler 13 serisinde.

Benim xiaomi ile ilgili görüşüm bu 2 telefonunu kullandım iyisiyle kötüsüyle güzel telefonlardı, bu saatten sonra samsungtan geçer miyim bir ihtimal fiyatta indirime gitmeliler ama xiaomi çinin samsungudur ?

2019'da Xiaomi'yi çok severdim çıkardığı modeller ilgimi cekerdi özellikle Mi9 serisi çok hoşuma gitmişti zaten bu yüzden Mi9T'ye gecmistim aradan 4 sene gecti ben Xiaomi'den artık nefret ediyorum (Mi Band 6 haric onu severek kullanıyorum)
İlk 2 sene MIUI beni rahatsız etmiyordu ama son 2 sene telefondan ciddi anlamda soğudum güncelleme de almıyor artık cihazın pabucu dama atıldı anlayacağın hadi Android 12 vermiyon anladık bari Android 11 tabanlı MIUI 13 verseydin diyor insan.
Mi9T ilk ve son Xiaomi modelim bir daha asla Xiaomi almam. Şuanda ben İPhone'a gecmek icin gün sayıyorum Allah kimseyi Xiaomi'nin eline düşürmesin AMİN
Şahsen İPhone inadım olmasaydı Samsung Galaxy S22+ veya S23+ alıp yoluma bakardım. Android dünyasında artık Samsung favorim. Xiaomi dahil hicbir Çinli marka ilgimi cekmiyor artık Çinli markalar arasında favorim OnePlus idi o bile bozdu hocam. Tecno ve İnfinix gram ilgimi cekmiyor bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

One UI candır, MIUI kullanan kimi görsem şikayetçi.
İlk 2 yıl beni rahatsız etmiyordu ama şimdi beni rahatsız ediyor. One UI candır gerisi heyecandır.

Hocam benim gibi MIUI kullananlara üstün hizmet madalyası vermeliler. Kullanırken deli olsam mı olmasam mı bilemedim.
Hocam gecen sene ekran köşeden çatladı beton zemine sırt üstü düşünce ekran içerden kırıldı original ekran icin 2500 dediler ben telefonu 2800'e aldım. Yan sanayi ekran 900 liraya taktırdık şuanda bana cinnet geçirtiyor dokunmatik bazen algılamıyor en basitinden kontrol panelinden konumu kapatacam dokunmatik algılamıyor ekranı yatay yöne çevirince algılıyor ve gün içinde 3-4 kez kapatıp açıyorum anca düzeliyor. Küfretmemek icin kendimi zor tutuyorum ben bu tarz sacmalıklarla uğraşmak zorunda mıyım ?
Paraya kıyıp İPhone alacam Xiaomi'nin de diger Çinli markaların da cehenneme kadar yolu var benden uzak Allah'a yakın
YETER ARTIK CİDDEN
Bir telefonu 4-5 sene kullanmayacaksın hocam cidden kanser ediyor adamı. Bir telefon 3 senede bir değiştirilmeli bence

Haksızlık falan yapmıyorlar Xiaomi son 4 yılda bir yerleri kalktı kendini Apple zannetmeye başladı sen amiral gemisi modelini 30 bine satıyon ben Samsung varken neden gidip seni tercih edeyim ki MIUI arayüzün de rezalet
Linçlemek de gayet haklılar bence

Son düzenleme:

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Xioami ye noldu?? Hani fakirin dostuydu ? uygun fiyatlı fiyat performans cihazları çıkarıyordu??? Şuan fiyat konusunda samsungla apple ile yarışıyor

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Xioami ye noldu?? Hani fakirin dostuydu ? uygun fiyatlı fiyat performans cihazları çıkarıyordu??? Şuan fiyat konusunda samsungla apple ile yarışıyor
Evet sorun bu zaten. Cihazlarin genel kalitesinde ve arabirimde ciddi iyileştirmeler var ama bu iyileştirmeleri gereksizce fiyata yansittilar.