Sizce Romanlar gereksiz mi?

Kaan06

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Bizim dinimiz sorgalayin der ama her şeyi sorgulamayin der. Çünkü RABB'İMİZ aklımızın almayacağı şeyleri yaratmıştır
Bizim Felsefe hocası sorguluyordu, o yüzden saçma geliyor bana Felsefe. Bu arada Felsefe kitaplara okusam kitap okumaktan soğurum heralde. Çok ağır kitaplar oluyor genelde.

Umut Keleş

Profesör
Reaksiyon puanı
867
Bu devirde düzgün, erotik içerik içermeyen kitap bulmak tv'den 100 tl ye 3310 + 6 kavanoz balı sipariş ettiğinizde gerçekten sipariş ettiğiniz şeylerin gelmesi kadar zor. Çok satsın okunsun diye insanları sex içgüdülerinden vuruyorlar maalesef. Eski kitaplara bakacağız başka çare yok . Peki denk gelinmezmi. ŞANSA BAĞLI.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu devirde düzgün, erotik içerik içermeyen kitap bulmak tv'den 100 tl ye 3310 + 6 kavanoz balı sipariş ettiğinizde gerçekten sipariş ettiğiniz şeylerin gelmesi kadar zor. Çok satsın okunsun diye insanları sex içgüdülerinden vuruyorlar maalesef. Eski kitaplara bakacağız başka çare yok . Peki denk gelinmezmi. ŞANSA BAĞLI.
Ben bir kere kitap aldım erotik çıktı. Nerden biliyim ben. Kitabın üstünde polisiye gerilim yazıyor. Ben öbür türlü gerilim anlamıştım . :D

Kaan06

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bir kere kitap aldım erotik çıktı. Nerden biliyim ben. Kitabın üstünde polisiye gerilim yazıyor. Ben öbür türlü gerilim anlamıştım . :D
Hocam, bende uzun zamandır kitap okumuyordum. Eylül ayında başladım, kitap okumanın güzel bir şey olduğunu öğrendim. Kitap okumak sıkıcı sanardım, bide okuduğumu anlamıyom diye kitap okumazdım, ilgimi çekmeyen kitaplar okuttukları için kitap okumak bana sıkıcı geliyormuş. Hocam, okulda öğretici, eğitici kitaplar okutuyorlardı, o kitapları da hiç anlamazdım, bende derdim okuduğumu anlamıyorum, kitap okumayacam artık...