acaba yeni ürün olduğu için teknik sıkıntısı olur mu ?En fazla 1 aya 3500 civarında gelir.
6 Pro mu 7 mi diye soruyorsanız, bu konuda bir fikrim yok. Bu aralar 6 Pro'yu satıp Realme 7'ye geçsem mi diye düşünüyorum.
Olabilir. Sonuçta 7 yeni, 6 Pro ise daha eski ama yazılımı vs. oturmuş, kullanıcı deneyimleri ortaya çıkmış, kullanıcıların genelde memnun olduğu, fazla şikayeti olmayan bir cihaz.acaba yeni ürün olduğu için teknik sıkıntısı olur mu ?
Realme 7 nin stereo hoparlör dışında sunduğu bir avantaj yok.Realme 6 Pro almanızı tavsiye ederim.İyi forumlar.Realme 6 pro almayı düşğnüyordum daha sonra aklıma realme 7 geldi türkiye ye ne zaman gelir beklemem lazım mı ?
Hocam realme 7'de değil, 7 pro'da stereo hoparlör var diye biliyorum. Yanlışım varsa kusura bakmayın.Realme 7 nin stereo hoparlör dışında sunduğu bir avantaj yok.Realme 6 Pro almanızı tavsiye ederim.İyi forumlar.
Doğrudur.Bende cihazın özelliklerine epeyden baktım.Katılırmısın bilmem ama Realme 6 Pro ile kıyaslandığında cihaz beni tatmin etmedi.Realme 6 Pro da 90 Hz ekran hızı var.Bunda 60 Hz ekran hızı var.Üst modelde daha düşük teknoloji olması bana saçma geliyor.Hocam realme 7'de değil, 7 pro'da stereo hoparlör var diye biliyorum. Yanlışım varsa kusura bakmayın.
20 Ekim'de geliyor.Realme 6 pro almayı düşğnüyordum daha sonra aklıma realme 7 geldi türkiye ye ne zaman gelir beklemem lazım mı ?
Merhaba,Realme 7 nin stereo hoparlör dışında sunduğu bir avantaj yok.Realme 6 Pro almanızı tavsiye ederim.İyi forumlar.