Sizce Ne Yapmalıyım

Mr_bsrrn55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Öncelikle herkese merhaba. Şimdi ben iPhone 5s kullanıyorum memnunum fakat annem bunu almak istiyor iPhone 6 felan alabilirim ama android den ios e geçtim. Şimdi tekrar android kullanmak istiyorum. Bütçce en fazla 1500-1600 olabilir. Aklıma A7 A8 var ama kimse önermiyor 2.el de olabilir sizce ne yapmaşıyım 5s i mi bırakayım yoksa anneme mi başka telefon alalım 🙄😅

OmarPS33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Androide gecmek istersen o fiyat civarlarinda LG G4 var . Ama iPhone alirim dersen ikinci el iP6 alcaksin . Bence 5S i annene ver o onun işine yeter kendinede ustte yazdigim iki telefondan birini al .

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Iphone 5s i verin kendinize hir android cihaz alin.

1500-1600 tl ye tavsiye edebilcegim android urunler;

Lg g4 32gb (kipa'da 1650 tl), indirimde bulabilirseniz samsung note 4.

Ikinci el : iphone 6, az kullanilmis sifira yakin samsung note 4, samsung galaxy s6.

Bu fiyata alabilceginiz en basarili urunler bunlar.

Eger bunlardan birini almicaksaniz iphone 5s'i kullanmaya devam edin.

Mr_bsrrn55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Tercihlerim iPhone 6 gibi olacak galiba ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum sanırsam ilginiz için teşekkürler

Sky Kite

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iOS'dan Android'e geçmek hiç de kolay olmayacaktır. Diyelim A7 veya A8 aldınız A9 çıktı Samsung eski modellere güncelleme vermeyerek öldürecektir. Veya hatalı güncelleme verip yeni cihaz almanıza doğru yöneltecektir. Android işletim sistemi kullanan telefonların ve bu firmaların taktiği huyu budur. Hele ki işin içinde Samsung olunca bu dediğim durum kaçınılmaz oluyor. iPhone 6 ya geçin derim.