İPhone 6S İCloud problemi

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Merhaba beyler
Annem İPhone 6s kullanıcısı ve 3 gün önce telefon açılınca gelen elma logosundan sonra ekrana İTunes'a baglayın uyarısı geldi bağladık telefonu İOS 12'ye güncellememizi istedi güncelledik ve kurulumu yaptıktan sonra her şey gitti neyseki ben fotoları ve rehberi kurtardım asıl problem 5000 fotodan sadece 1500 tanesini kurtarabildim şimdi de 60 fotograf diyor tarayıcıdan icloud'a girince 1500 foto gözüküyor peki kalan 4000 foto nereye gitti bir de Van'dan bir kullanıcı annemin Apple kimliğini kullanmak için istiyor izin verme dediğimiz halde 3-4 kere şifreyi değiştirdik hala aynı uyarıyı alıyoruz bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi ?
İyi forumlar

halil007

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Lütfen Apple Destek ile gerçek yetkililer ile görüşün. Bu çok ciddi bir mesele. Apple Destek uygulamasini indirin falan.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Kaybolma hatası telefonun hafızası ile ilgili bi sorun gibi geldi bana aynısı başıma geldi ama benim sonradan kendi kendine fotoğraf ve videolar geri geldi.
Diğeri büyük bi mesela hemen Apple ile görüş eğer İstanbuldaysan genius bara filan git mazallah başınıza iş açılır.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Kaybolma hatası telefonun hafızası ile ilgili bi sorun gibi geldi bana aynısı başıma geldi ama benim sonradan kendi kendine fotoğraf ve videolar geri geldi.
Diğeri büyük bi mesela hemen Apple ile görüş eğer İstanbuldaysan genius bara filan git mazallah başınıza iş açılır.
Ankara'dayım ve nereye götüreceğimi bilmiyorum çünkü burada Apple Store yok
hafıza demişken annemin 6s 32 gb hafızaya sahip ve tarayıcıda İCloud'a girerken saklama alanı dolmak üzere uyarısı alıyoruz ama Van'daki kullanıcı annemin Apple kimliğini kullanmak için izin istiyor açıklamayı okursan ne demek istediğimi anlayacaksın.