Sizce Ne Yapmalıyım ?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Beyler Kimya Müh 1.sınıfım 1 senede hazırlık okudum. Ama vizeler aşırı kötü 10 20 10 şeklinde çok soğudum okuldan ne yapmalıyım ? Ailemde aşırı derece sinirlenir bu notlara intihar noktasına geldim.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Beyler Kimya Müh 1.sınıfım 1 senede hazırlık okudum. Ama vizeler aşırı kötü 10 20 10 şeklinde çok soğudum okuldan ne yapmalıyım ? Ailemde aşırı derece sinirlenir bu notlara intihar noktasına geldim.
dersine çalış dersine. çalışmayınca herkes düşük not alır.kafana takılan kötü düşünceleri , olumsuz yaklaşımları sil gitsin. gelecekte seni güzel bir hayatın beklediğini hayal et, ALLAH'ın izniyle bunu başarırım de ve azmet.Göreceksin zor diye birşey yoktur.Umutsuzluğa kapılma..

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
dersine çalış dersine. çalışmayınca herkes düşük not alır.kafana takılan kötü düşünceleri , olumsuz yaklaşımları sil gitsin. gelecekte seni güzel bir hayatın beklediğini hayal et, ALLAH'ın izniyle bunu başarırım de ve azmet.Göreceksin zor diye birşey yoktur.Umutsuzluğa kapılma..
Dostum zaten dersi tek dinleyen benim ve çalıştığım için sıkıldım yav

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
o zaman bölüm değiştir , insan istemediği bölümü neden okur ki ? Maden sıkılacaktın KİMYA MÜHENDİSLİĞİ gibi alana niye el attın :D
Bölümden sıkılmadım yav çalışmayanların benden yüksek almasına sıkıldım.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Eğer çalışıp da olmuyorsa üzülmene gerek yok elinden geleni yapmışsın biraz daha gayret et eğer hala olmuyorsa bazı şeyleri değiştir derim