Beyler Kimya Müh 1.sınıfım 1 senede hazırlık okudum. Ama vizeler aşırı kötü 10 20 10 şeklinde çok soğudum okuldan ne yapmalıyım ? Ailemde aşırı derece sinirlenir bu notlara intihar noktasına geldim.
dersine çalış dersine. çalışmayınca herkes düşük not alır.kafana takılan kötü düşünceleri , olumsuz yaklaşımları sil gitsin. gelecekte seni güzel bir hayatın beklediğini hayal et, ALLAH'ın izniyle bunu başarırım de ve azmet.Göreceksin zor diye birşey yoktur.Umutsuzluğa kapılma..Beyler Kimya Müh 1.sınıfım 1 senede hazırlık okudum. Ama vizeler aşırı kötü 10 20 10 şeklinde çok soğudum okuldan ne yapmalıyım ? Ailemde aşırı derece sinirlenir bu notlara intihar noktasına geldim.
Dostum zaten dersi tek dinleyen benim ve çalıştığım için sıkıldım yavdersine çalış dersine. çalışmayınca herkes düşük not alır.kafana takılan kötü düşünceleri , olumsuz yaklaşımları sil gitsin. gelecekte seni güzel bir hayatın beklediğini hayal et, ALLAH'ın izniyle bunu başarırım de ve azmet.Göreceksin zor diye birşey yoktur.Umutsuzluğa kapılma..
o zaman bölüm değiştir , insan istemediği bölümü neden okur ki ? Maden sıkılacaktın KİMYA MÜHENDİSLİĞİ gibi alana niye el attınDostum zaten dersi tek dinleyen benim ve çalıştığım için sıkıldım yav
Bölümden sıkılmadım yav çalışmayanların benden yüksek almasına sıkıldım.o zaman bölüm değiştir , insan istemediği bölümü neden okur ki ? Maden sıkılacaktın KİMYA MÜHENDİSLİĞİ gibi alana niye el attın![]()