- Reaksiyon puanı
- 16
Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.
![voca.ro](/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fcdn.vocaroo.com%2Ffavicon-32x32.png&hash=0edbae0a097d1911c363f44174535271)
Sizce nasıl yorumlayın.
Brom Cidden kötü Dalga geçmek istemiyorum ama ciiden kötüVocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro
Sizce nasıl yorumlayın.
Sıkıntı yok teşekkür ederim.Brom Cidden kötü Dalga geçmek istemiyorum ama ciiden kötü
Bişi değilSıkıntı yok teşekkür ederim.
Ne yapsam YouTube'dan öyle şan dersi falan mı takılsamHocam aslında o kadar da kötü değil ancak çalışmanız lazım. Bu işler emek ile oluyor. Bence sesiniz geliştirilebilir derecede.
Teşekkürler.
Yani böyle sürekli şarkı söyleyin ki ses telleriniz gelişsin.Ne yapsam YouTube'dan öyle şan dersi falan mı takılsam
Ses geliştirmek için çalışmak şart. Sesi kötü insan olduğunu düşünmüyorum. Müzikten keyif alan herkesin müzik kulağı var demektir. Eğer kulak olmasaydı keyif alması mümkün olmazdı. Ancak ilk şartı kendini eleştirebilecek özgüvene sahip olup dürüstçe kendindeki eksikliklerin ne olduğunu tespit edip o eksiklikleri gidermeye çalışmaktır. İlk şarttan sonra ikinci şart kesinlikle çalışmaktır. Çalışırsan geliştirisin kendini.Ne yapsam YouTube'dan öyle şan dersi falan mı takılsam