Soru Sizce Megalodon Yaşıyormu ?

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Okyanusun çoğu keşfedilmedi. Eğer yaşıyorsa insanların rotası geçmeyen bölümlerde, ışık ve ısının düşük olduğu kısımlarda olabilir. Ama bahsettiğim megalodon milyonlarca yıl önce yaşamış olan değil. Mutasyon geçirmiş ve yeni hayata uyum sağlamış hali olabilir. O kadar uzun süredir mutasyon geçirmeden yaşaması imkansız bence. Eğer yaşasaydı varlığını bilirdik çünkü yaşam şartları şimdiki köpekbalıklarıyla çok benzerdi. Eğer yüksek basınç ve düşük ışığa adapte olmuş bi türe evrildiyse hala keşfedememiş olması normal.

Reaksiyon puanı
158
bu şartlarda yaşayamaz. çok büyük olduğu için. yiyecekle alakalı.bence.başka sebeblerde vardır
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela tatlı su olmasa insanlarda azalırdı. zaten azalıyor. kaynaklar tükeniyor malesef

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Okyanusun çoğu keşfedilmedi. Eğer yaşıyorsa insanların rotası geçmeyen bölümlerde, ışık ve ısının düşük olduğu kısımlarda olabilir. Ama bahsettiğim megalodon milyonlarca yıl önce yaşamış olan değil. Mutasyon geçirmiş ve yeni hayata uyum sağlamış hali olabilir. O kadar uzun süredir mutasyon geçirmeden yaşaması imkansız bence. Eğer yaşasaydı varlığını bilirdik çünkü yaşam şartları şimdiki köpekbalıklarıyla çok benzerdi. Eğer yüksek basınç ve düşük ışığa adapte olmuş bi türe evrildiyse hala keşfedememiş olması normal.
Yaşasaydı çoktan tespit edilirdi.
Üstteki yorumda neden tespit edilememiş olabileceğini yazdım.

Michael Jackson'ın aksine Megalodon'un yaşaması daha olası.
Önerim böyle kocaman ve bilgi içermeyen afişli videolara tıklamamanız. İzlenme almak için clickbait yapılıyor maalesef.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
yaşıyorlar daha okyanusların tamamı keşfedilmedi videolarda sorun yok.

Reaksiyon puanı
8
steamuserimages-a.akamaihd.jpg

Michael Jackson'ın aksine Megalodon'un yaşaması daha olası.
Hadi ama adamım bunu zaten biliyordum !

Neyse ben duş alıcam yarın konuyu kapayalım korkarım yoksa .

Son düzenleme: