SϾP SΞϾUЯłТЏ
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
cevaplarınızı bekliyorum..
Okyanusun çoğu keşfedilmedi. Eğer yaşıyorsa insanların rotası geçmeyen bölümlerde, ışık ve ısının düşük olduğu kısımlarda olabilir. Ama bahsettiğim megalodon milyonlarca yıl önce yaşamış olan değil. Mutasyon geçirmiş ve yeni hayata uyum sağlamış hali olabilir. O kadar uzun süredir mutasyon geçirmeden yaşaması imkansız bence. Eğer yaşasaydı varlığını bilirdik çünkü yaşam şartları şimdiki köpekbalıklarıyla çok benzerdi. Eğer yüksek basınç ve düşük ışığa adapte olmuş bi türe evrildiyse hala keşfedememiş olması normal.
Üstteki yorumda neden tespit edilememiş olabileceğini yazdım.Yaşasaydı çoktan tespit edilirdi.
Önerim böyle kocaman ve bilgi içermeyen afişli videolara tıklamamanız. İzlenme almak için clickbait yapılıyor maalesef.
Michael Jackson'ın aksine Megalodon'un yaşaması daha olası.
![]()
Soru - Michael Jackson Hâlâ Yaşıyormu?
Selamın Aleyküm Arkadaşlar İnternette Michael Jackson'un Yaşadığına Ait Gizemli Videolar Var Michael Jackson Hayla Yaşıyormu?forum.shiftdelete.net
Hadi ama adamım bunu zaten biliyordum !![]()
Michael Jackson'ın aksine Megalodon'un yaşaması daha olası.
![]()
Soru - Michael Jackson Hâlâ Yaşıyormu?
Selamın Aleyküm Arkadaşlar İnternette Michael Jackson'un Yaşadığına Ait Gizemli Videolar Var Michael Jackson Hayla Yaşıyormu?forum.shiftdelete.net