muhammed-azim
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar
Şuan lg g6 kullanıyorum bi arkadaşım s7 edge le değiştirelim diyor ne yapacağımı bilemedim
Şuan lg g6 kullanıyorum bi arkadaşım s7 edge le değiştirelim diyor ne yapacağımı bilemedim
Tamam teşekkürler abi telefondan memnunum aslındaS7 Edge daha iyi sıfırda ama memnunsan gerek yok bence.
Tamam abi teşekkürler telefondan memnunum aslındaTelefondan memnunsan geçmene pek gerek yok sen bilirsin ama s7 edge yi denemek istersen hiç düşünme geç kendim 10 aydır kullanıyorum gerçekten çok güzel telefon tavsiye ederim.
Tamam abi teşekkürler tTelefondan memnunsan geçmene pek gerek yok sen bilirsin ama s7 edge yi denemek istersen hiç düşünme geç kendim 10 aydır kullanıyorum gerçekten çok güzel telefon tavsiye ederim.
Abartılı fark yok telefonlar arasında .
S7 edge
Daha iyi ekranı ve pil ömrü var
Kameraları gece daha iyi , ön kamerası G6 dan çok daha iyi
G6
Geniş açılı ön ve arka kamerası var
1 sene daha yeni , güncelleme desteği daha iyi (son günlerde samsung'un güncellemeyi 3 yıla çekme ihtimali varsa tabi bu durum iptal)
Daha iyi ekran kasa oranı ve daha büyük ekran .[/QUO
Evet doğru diyorsunuz abi teşekkürler
Tamam abi teşekkürlerTelefondan memnunsan geçmene pek gerek yok sen bilirsin ama s7 edge yi denemek istersen hiç düşünme geç kendim 10 aydır kullanıyorum gerçekten çok güzel telefon tavsiye ederim.
Kötü olduğundan değilde değişime gerek yok.1.5 senedir S7 edge kullanıyorum çok güzel cihaz
Ne zaman aldın aldın cihazı memnunmusun.Merhaba arkadaşlar
S7 edge tabiki.Merhaba arkadaşlar
Degistirme bence iki cihazdan hemen hemen birbiribe yakin cihazlar boyle denk cihazlar olunca tks yapma mantiksiz benceMerhaba arkadaşlar