Nasılolurbuiş
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 33
Merhaba, kaykay sizce düşünüldüğü kadar zor yada tehlikelimi yada yapılmaya değicek bir aktive mi ?
Yaşadığım şehirde kaykay için özel yerler yok fakat sürülebilcek yerler var baya 2 yıl önce snowboard yapmıştım 1 aylığına evde cidden sıkıldım ve snowboard gibi ama daha zevkli bir spora başlamak istedim ve bir kaykay sipariş ettim fakat çok bir bilgim yok . Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim .Evet zor ve tehlikeli. Eğer denedikten sonra hoşunuza giderse yapılmaya değecek bir aktivite çünkü farklıYalnız Türkiye'de ne kadar sürülür bilemiyorum. Bizim memlekette daha bisikletci veya patencilere daha saygı yokken kaykaycılar ne olur acaba
Kaykay için özel bir alan lazım her yerde sürülemez. Türkiye'de yurtdışında gördüğümüz hani böyle eğimli çukurlar oluyor o tarz var mı acaba? En çok saracağı yer şu an metro istasyonu durakları olurdu özellikle yerin altında olanlar müthiş bir keyif ama yasak tabi![]()
Bir yerlerimi kolay kolay kırıcağımı sanmıyorum kaykayın kırılma ihtimali büyük .Arkadaşımın kaykayına büyük ihtimal 2. - 3. binişimde düşüp kaburgamı çatlattım. Tabii ben kaygan yerde sürmüştüm orası ayrı ?.
kaykay kolay kolay kırılmaz. senin bi yerini kırma ihtimalin aha fazlaBir yerlerimi kolay kolay kırıcağımı sanmıyorum kaykayın kırılma ihtimali büyük .
benim kaykayım var ama kayamıyorum gerçekten çok zor bir kere ve sürmek istiyosan biryerlerinin kırılmasını göze alıcaksın düşe kalka yapılıyo bu sporMerhaba, kaykay sizce düşünüldüğü kadar zor yada tehlikelimi yada yapılmaya değicek bir aktive mi ?
öyle başladım çok kolay bune fln diyerek televizyondaki gibi değil... kaykaydan düştüğün anda biryerlerin acıyo ama gerçekten sürmek istiyosan acıyı geçeceksinBir yerlerimi kolay kolay kırıcağımı sanmıyorum kaykayın kırılma ihtimali büyük .
benim kaykayım var ama kayamıyorum gerçekten çok zor bir kere ve sürmek istiyosan biryerlerinin kırılmasını göze alıcaksın düşe kalka yapılıyo bu spor
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle deme bende
öyle başladım çok kolay bune fln diyerek televizyondaki gibi değil... kaykaydan düştüğün anda biryerlerin acıyo ama gerçekten sürmek istiyosan acıyı geçeceksin
Düz gitsem bile yeticeğini düşünüyorum.Üstteki cevaplarda snowboard yaptığımı sölemiştim kısa bir süreliğine cidden tek bir düşüşte bir yerlerinizin kırılma ve morarma ihtimali var. Bunu göze alabilirim diye düşünüyorum zevkli bir aktivite olarak düşünüyorum .
İlk önce düzgün düşmeyi öğrensem iyi olur .Üstteki cevaplarda snowboard yaptığımı sölemiştim kısa bir süreliğine cidden tek bir düşüşte bir yerlerinizin kırılma ve morarma ihtimali var. Bunu göze alabilirim diye düşünüyorum zevkli bir aktivite olarak düşünüyorum .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düz gitsem bile yeticeğini düşünüyorum.
Kusura bakma ama kaykay yerine biryerlerin daha kolay kırılır. Daha kaykay sürneyip tahmin ederek olmaz ki. Kaykay sürmek istiyorsan biryerlerin acıyacak bence.Bir yerlerimi kolay kolay kırıcağımı sanmıyorum kaykayın kırılma ihtimali büyük .
Doğru diyorsun.Kusura bakma ama kaykay yerine biryerlerin daha kolay kırılır. Daha kaykay sürneyip tahmin ederek olmaz ki. Kaykay sürmek istiyorsan biryerlerin acıyacak bence.