Sizce İsmail Kartal başarılı olur mu?

İsmail Kartal takımda başarılı olabilir mi?

• Evet. Beklentileri karşılar ve takımı başarıya ulaştırır.

Kullanılan: 2 50.0%
  • Hayır. Takımda başarılı olamaz ve beklentileri karşılayamaz.

Kullanılan: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Fenerbahçe'de Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna bir süre önce İsmail Kartal getirildi.
Henüz birşey söylemek zor fakat, sizce İsmail Kartal takımda başarılı olur mu? Yoksa birkaç ay sonra İsmail Kartal istifa! sesleri yükselmeye mi başlar?
Açıkçası ben takımda beklentileri karşılayabileceğini düşünmüyorum. Her ne kadar takımda görev yapmış olursa olsun, Fenerbahçe oyuncularının ve taraftar beklentilerinin altından kalkabilecek deneyimde bir hoca değil bence.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bu sezon götürecek kapasite var ancak sonrası için bu sene kendini iyi kanıtlamak zorunda. :)

bqr19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gs maçında umut verdi ismail hoca ama uzun vadede bir sonuç alamayacağını düşünüyorum . ersun hocaya da büyük haksızlıklar yapılarak gönderildi alex olayındaki gibi ayıp edildi ...

ERen Reyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Başarılı olur fenerbahçenin kaç yıllık menejeri Feneri İyi tanıyor Bu sene Şampiyon Ya fener Ya beşiktaş Olur Bence

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Haklısın Kardeşim Sözlerine Aynen Katılıyorum

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
İlk maçlarda oyuncular kendilerini göstermek için gayret göstercekler yani oyunculardan kaynaklı durum olucak adamı baltalamıyorum ama inşallah başarılı olur bu zamanda kimin ne yapacağı belli olmuyor

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Teknik direktör İsmail Kartal değil ki , Aziz Yıldırım. :D