hasan hüseyin yıldız 43
Öğrenci
öncelikle merhaba arkadaslar uzun zamandır android kullanıcısıyım ve kendime söz verip bi ıphone alacam dedim ama 2000 tl ye kadar bi param onun icin se mi 6 mı nedenleriyle yazarsanız iyi olur tesekkurler :d
gönlümden gecen aslında ıphone ama suan xiaomi mi 6 ya filan bakıyorum veya xiaomi mi mix e baska önerebileceğiniz
Mi6 128 GB kipada 2000 TL git al kullangönlümden gecen aslında ıphone ama suan xiaomi mi 6 ya filan bakıyorum veya xiaomi mi mix e baska önerebileceğiniz
Xiaomi mi 6 , Iphone Se ye göre kat kat daha iyi bir seçim. Üstelik Migros'da 2000TL indirimdeyken alın derim.gönlümden gecen aslında ıphone ama suan xiaomi mi 6 ya filan bakıyorum veya xiaomi mi mix e baska önerebileceğiniz
Fotoğrafına baktıkça gülüyorumMi6 128 GB kipada 2000 TL git al kullan
Xiaomi mi 6 , Iphone Se ye göre kat kat daha iyi bir seçim. Üstelik Migros'da 2000TL indirimdeyken alın derim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Fotoğrafına baktıkça gülüyorumBir de mikrofon gibi tutmuş.
Kipada gördüm ben migrosta da vardır.migros mu kipa mı
illa ıphone alıcam diye bişey yok bu sizde iyi bilirsinizki bi heves gibi bişey onun için birazda ıphone ustunde duruyorumİphoneda A9 dan düşük telefon alınmaz.Ben sizin için araştırıyım netten.
Evet gerçekten güzel iphonelar se alıp deneyin derim o zaman.Bende de iphone var tavsiye ederim.elite kullanıyorum ama o da 1 2 gun e rahmetli olacak gibi duruyor diğer telefonumda işte kullanmak icin almiştim belki bilirsiniz ultron x1
illa ıphone alıcam diye bişey yok bu sizde iyi bilirsinizki bi heves gibi bişey onun için birazda ıphone ustunde duruyorum
hangi modelXZ de güzel bence 820 var ekran büyük kamerası da iyi hem.
Evet gerçekten güzel iphonelar se alıp deneyin derim o zaman.Bende de iphone var tavsiye ederim.