Sizce İphone 5S mi Yoksa Note 3 mü Almalıyım Görüşlerinizi Bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir kaç güne kadar yeni bir telefon almayı düşünüyorum şu anda Lumia 820 kullanıyorum telefon da bazı ısınma problemleri var mesela uygulama dan radyo dinlerken veya asphalt 7 8 yada real racing oynarken aşırı ısınma yapıyor bu yüzden değişicem. 2500 3000 tl kadar bütcem var güzel bir telefon almak istiyorum. Şu anda iki telefon arasında kaldım aslında 3 taneydi fakat birisini eledim LG G2 de vardı listem de sonradan çıkarttım onu şu anda Galaxy Note 3 veya İphone 5S almayı düşünüyorum. Sizinde görüşlerinizi almak istedim yardımcı olursanız sevinirim ayretten başka tavsiyeleriniz var ise onlarıda söyleyebilirsiniz.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Japonyayı domine etmiş iPhone 5s satışları.Dünyanın en değerli markası Apple zaten.98 milyar dolar marka değeri var.Kendini kanıtlamış reklama ihtiyaç bile duymuyor.64 bit işlemci hızlı ve şu da var yakında gelen oyunlar 64 bit desteği isteyecek o zaman 5s isabetli olacak.

Kısaca iPhone 5s al kardeşim

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Japonyayı domine etmiş iPhone 5s satışları.Dünyanın en değerli markası Apple zaten.98 milyar dolar marka değeri var.Kendini kanıtlamış reklama ihtiyaç bile duymuyor.64 bit işlemci hızlı ve şu da var yakında gelen oyunlar 64 bit desteği isteyecek o zaman 5s isabetli olacak.

Kısaca iPhone 5s al kardeşim

Tavsiye için teşekkürler. Aslında bende 5s almayı düşünüyorum fakat tek sıkıntım ekranın çok küçük olması :) 4 inc biraz ufak kalıyor birde ben işlerimden dolayı web tarayıcıyı çok sık kullanan birisiyim ekran konusunda kararsız kalıyorum.

Reaksiyon puanı
10,315
yahu 5S canavar olsa ne yazar? eni konu 4"lik bir ekran var ortada...
5.7"lik bir note3 ile yaşayacağın multimedya zevkini 4" bir ekrana sığdırabileceğine inanıyorsan alabilirsin.

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yahu 5S canavar olsa ne yazar? eni konu 4"lik bir ekran var ortada...
5.7"lik bir note3 ile yaşayacağın multimedya zevkini 4" bir ekrana sığdırabileceğine inanıyorsan alabilirsin.

Ekranda takılıyım bende tam olarak :)

Reaksiyon puanı
10,315
Ekranda takılıyım bende tam olarak :)

sadece ekran büyüklüğü değil, ayrıca, kamera, işlemci, ekran kalitesi vb. gibi donanımsal özellikler yönüyle de S54'den geri kaldığı fikrine katılmıyorum kesinlikle... her yönüyle kalite bir telefon olduğuna inanıyorum. 5s'ten eksik tarafı belki 64 bit mimari olduğunu söylüyorlarsa da zaten o da şu an için mutlak gerekli bişey değil.

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında şöyle bir 4.7 inc bir iphone olsa tadından yenmez. Note 3 de kararsız kalmamın nedeni ise malzeme kalitesinin düşük olması her ne kadar herkes aynı fikirde olmasa da sonuç da 2000 tl üstü para verip bir telefon alıyoruz en azından eline aldığında bir kalite hissi uyandırmalı diye düşünüyorum, Apple bunu çok iyi başarıyor. Diğer arkadaşların da fikirlerini bekliyorum bir kaç güne kadar kararımı verip alıcam.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
İphone 5s hiç reklama ihtiyaç duyulmadan satılırken Note 3 royals şarkısıyla hergün televizyonda.
Şöyle düşün kocaman ekran alıyosun içinde doğru düzgün uygulama yok belli bir süre sonra sıkılmaya başlayacaksın iphone 5s al keyfine bak derim alırsan 32'lik al

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İphone 5s hiç reklama ihtiyaç duyulmadan satılırken Note 3 royals şarkısıyla hergün televizyonda.
Şöyle düşün kocaman ekran alıyosun içinde doğru düzgün uygulama yok belli bir süre sonra sıkılmaya başlayacaksın iphone 5s al keyfine bak derim alırsan 32'lik al

Zaten 16 gb yetmez alırsam 32 lik alıcam microsd desteği de yok o da büyük bir sıkıntı neden böyle yapıyorlar pek anlamış değilim 2500 tl lik 16 gb lık iphone 5s alıp içine doğru düzgün uygulama ve multimedya yükleyemiyoruz.

Duyduğuma göre stoklarda da sıkıntı varmış özellikle Altın rengi olanda bende o renk alıcam bulabilirsem :)

Note3 de boş bir telefon değil yalnız sadece malzeme kalitesi biraz canımı sıkıyor öteki türlü her türlü ihtiyacımı karşılar büyük ekran olması ve arttırılabilir hafız olması büyük avantaj. Uygulama konusun da katılmıyorum android de de hemen hemen tüm uygulamalar var fakat kalite yönünden uygulamalar biraz daha kötü app store'a göre birde çok fazla virüslü uygulama dolaşıyor google play de.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Zaten 16 gb yetmez alırsam 32 lik alıcam microsd desteği de yok o da büyük bir sıkıntı neden böyle yapıyorlar pek anlamış değilim 2500 tl lik 16 gb lık iphone 5s alıp içine doğru düzgün uygulama ve multimedya yükleyemiyoruz.

Duyduğuma göre stoklarda da sıkıntı varmış özellikle Altın rengi olanda bende o renk alıcam bulabilirsem :)

Note3 de boş bir telefon değil yalnız sadece malzeme kalitesi biraz canımı sıkıyor öteki türlü her türlü ihtiyacımı karşılar büyük ekran olması ve arttırılabilir hafız olması büyük avantaj. Uygulama konusun da katılmıyorum android de de hemen hemen tüm uygulamalar var fakat kalite yönünden uygulamalar biraz daha kötü app store'a göre birde çok fazla virüslü uygulama dolaşıyor google play de.
Eğer almayı düşünürsen 16'ya 2.500 vereceğine vodafone'dan al 2.650'ye 64gb var.Ekran Tabiki büyük bir avantaj ama android biraz karışık bir sistem gene tercih senin dostum dikkatlı karar ver çünkü son pişmanlık fayda etmez

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer almayı düşünürsen 16'ya 2.500 vereceğine vodafone'dan al 2.650'ye 64gb var.Ekran Tabiki büyük bir avantaj ama android biraz karışık bir sistem gene tercih senin dostum dikkatlı karar ver çünkü son pişmanlık fayda etmez

Yeni farkettim vodafone da gerçekten 2670 tl imiş :) tekno marketlerden falan bakmıştım da genelde 32 gb lık model 2700 üstüydü 16 gb lık ise 2200 üstü civarındaydı. Stokları vardır inş sitede oluyor fakat stok sorunca yok diyorlar :)

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Malzeme kalitesini de sorun ediyorsanız Xperia Z1 tercih edin.

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia düşünmüyorum hocam öneriniz için teşekkür ederim.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bende 5s var inanin abartildigi kadar iyi bir telefon değil.note tavsiye edrim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aslında şöyle bir 4.7 inc bir iphone olsa tadından yenmez. Note 3 de kararsız kalmamın nedeni ise malzeme kalitesinin düşük olması her ne kadar herkes aynı fikirde olmasa da sonuç da 2000 tl üstü para verip bir telefon alıyoruz en azından eline aldığında bir kalite hissi uyandırmalı diye düşünüyorum, Apple bunu çok iyi başarıyor. Diğer arkadaşların da fikirlerini bekliyorum bir kaç güne kadar kararımı verip alıcam.
yurtdısında ikamet ediyorum .buradakı fiyatlar 5s 1950
note3 1600 liradan başlıyor .
ben 5s aldım evet kalite hissini yaşatıyor ancak .o paranında hakkını alamıyorsun 5s ile.ben gittim birde retina iPad mini aldım .artık iPhoneu
sadece arama yapmak için kullanıyorum o ekran yetersiz .note 3 tavsiye ederim yani

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende 5s var inanin abartildigi kadar iyi bir telefon değil.note tavsiye edrim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yurtdısında ikamet ediyorum .buradakı fiyatlar 5s 1950
note3 1600 liradan başlıyor .
ben 5s aldım evet kalite hissini yaşatıyor ancak .o paranında hakkını alamıyorsun 5s ile.ben gittim birde retina iPad mini aldım .artık iPhoneu
sadece arama yapmak için kullanıyorum o ekran yetersiz .note 3 tavsiye ederim yani

Tavsiye için teşekkür ederim benim de iphone daki en büyük handikapım ekranın küçük kalması, işlerimden dolayı da tarayıcıyı çok sık kullandığım için ekran şöyle 4.5 5 inc arası olsa mükemmel olucak.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Tavsiye için teşekkür ederim benim de iphone daki en büyük handikapım ekranın küçük kalması, işlerimden dolayı da tarayıcıyı çok sık kullandığım için ekran şöyle 4.5 5 inc arası olsa mükemmel olucak.
seneye ekranın büyüme ihtimali yüksek iPhone 6 ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...