Ne tarz oyun oynuyorsunuz ?30 FPS üzeri benim için yeterli diyebilirim.
Witcher 3 ve Mount and Blade olabilir. (Uzun zamandır oyun oynamıyorum ama Witcher 3'ü 30 FPS altında bitirmeyi başarmıştım.Ne tarz oyun oynuyorsunuz ?
Witcher 3 ve Mount and Blade olabilir. (Uzun zamandır oyun oynamıyorum ama Witcher 3'ü 30 FPS altında bitirmeyi başarmıştım.)
Evet çok sinir bozucu bir şey. Drop yememek için çoğu oyunda V-sync kullanıyorum.Kendime göre 60FPS'e alıştığım ama sabit en az 50 FPS versin yeterli. Dalgalı FPS değerleri vermesinden çok rahatsız olurum (yani 60'dan 30'a inmesi vs.).
ben genelde 40 fps ye alışkınım ama genelde 70-80 oluyor amaMerhaba sizce ideal FPS nedir ?
Benim için Ekrana bağlı her zaman ekran kaç hz ise ondan biraz daha fazla. Genellikle Battle royale ve ya FPS oyunu oynadığım için 60 Hz monitörle 120-150 arası tercih ediyorum.
Günümüz şartlarında Rekabetçi oyunlarda 60-70, singleplayer yani hikaye oyunlarında 30-35 FPs.Merhaba sizce ideal FPS nedir ?
Benim için Ekrana bağlı her zaman ekran kaç hz ise ondan biraz daha fazla. Genellikle Battle royale ve ya FPS oyunu oynadığım için 60 Hz monitörle 120-150 arası tercih ediyorum.
O işin tam olarak öyle olmadığını okumuştum bir yerde ama tam niye hatırlamıyorumbenim anlamadığım 60hz ekranda 150fps olunca ne oluyor zaten 60 değilmi aydınlatın beni
gülüyom da benimde öyle inş alcaz lgs bitince19 fps adamdır.
İnşallah bende alıcam.gülüyom da benimde öyle inş alcaz lgs bitince