supraadam
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 47
sana bağlı oyun oynarrsan harici kendisi oto devreye girer yada sen kararını ver. intel olan onboard olan ekran kartısizce hangisini kullanmalıyım nvdia 920 mx mi yoksa intel 5500 mi?
ordaki autoyu seçersemmi kendisi oto seçersana bağlı oyun oynarrsan harici kendisi oto devreye girer yada sen kararını ver. intel olan onboard olan ekran kartı
Oyuna girdiğin zaman 920mx çalışır, çıktığın zaman intel işlemcin çalışır. Otomatik daha iyi.ordaki autoyu seçersemmi kendisi oto seçer
PhysX'i NVIDIA'ya ayarlayın isterseniz. Sonra ise 3D ayarların yönetilmesi sekmesine gelip otomatikten yüksek performanslı NVIDIA işlemcisine ayarlayın. İsterseniz dilini değiştirebilirsiniz açtığım rehber ile:sizce hangisini kullanmalıyım nvdia 920 mx mi yoksa intel 5500 mi?
oyuna girdiğim an 920 mx çalışmassa diye korkuyorumOyuna girdiğin zaman 920mx çalışır, çıktığın zaman intel işlemcin çalışır. Otomatik daha iyi.
Onu fark edersiniz. FPS çok düşük olur ve sistemin hata yapacağını zannetmem.oyuna girdiğim an 920 mx çalışmassa diye korkuyorum
Evet.cs ye sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır dedim ordan seçe falan tıkladım burası geldi physx i nvdia ayarlayında hepsini tek tek seçmeme gerek kalmaz değilmi?
evet kalmaz yani değilmi?