bütçe ne kadar hocam ?arkadaşlar telefonun beni 2-3 yıl götürmesi lazım
Sizce sony xperia X mi Galaxy j7 prime mi?
Lg g5 eskidi sanırsam 2015 çıkış yılıydıIkisi arasindan offf çok zor bir düşunup gelem ancak usttede dendigi gibi daha guzel telefonlar var hatta ithalatci garantili g5 alirsiniz g5 konusunda @F1kan size yardimci olacaktir.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ikisi arasindan xperia x cunku depolama gercekten iyiymis 32 gb falan
Lg g5 eskidi sanırsam 2015 çıkış yılıydı
Lg g5 eskidi sanırsam 2015 çıkış yılıydı
bir şey diyecem sen kendine mi aldın op 3t yiBugün elime OnePlus 3T geçti çık 1900e ithalatçı s7 veya OnePlus 3t al.
Bana mı diyorsun ürün defoludur diye?Hayır yok o senin dediğin ürün defoludur fiyatına göre oldukça iyi günlük kullanımda
Annemin bir arkadaşı kızına telefon sordu onu alın dedim. Kredi kartları yokmuş bizim kredi kartımızla aldık bizim eve geldi kendim açtım kutuyu olay bu.bir şey diyecem sen kendine mi aldın op 3t yi
deneyimlerini yazacan mı yazdıysan nereyeBana mı diyorsun ürün defoludur diye?
Annemin bir arkadaşı kızına telefon sordu onu alın dedim. Kredi kartları yokmuş bizim kredi kartımızla aldık bizim eve geldi kendim açtım kutuyu olay bu.
Ne deneyimi yahu yarım saat kullandım teslim ettim cihazı.deneyimlerini yazacan mı yazdıysan nereye
Bana mı diyorsun ürün defoludur diye?
Annemin bir arkadaşı kızına telefon sordu onu alın dedim. Kredi kartları yokmuş bizim kredi kartımızla aldık bizim eve geldi kendim açtım kutuyu olay bu.
1000-1700 civarı ama şu 2 telefonun arasında kaldım
sony xperia X.arkadaşlar telefonun beni 2-3 yıl götürmesi lazım
Sizce sony xperia X mi Galaxy j7 prime mi?