Sizce hangisini almalıyım?

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    5

crylord37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sizce LG Magna h500 mü yoksa Lenovo A5000 mi ?
Aslında benim düşüncem Lenovo A5000 almak çünkü pil ömrü fazla ancak LG Magna da ki oyun performansı sanki Lenovo A5000 dekinden daha iyi olucakmış gibi hissediyorum ve depolama alanı konusunda da LG Magna nın iyi olduğunu düşünüyorum.( Fiyatlarınıda katarak karşılaştırırsak çok mutlu olurum.)
Lütfen hızlı birşekilde cevap yazın zamanım kısıtlı

emrepoyraz53

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Ben olsam n11 den zenfone 2 laser 5 inç alırdım (Asus Zenfone 2 Laser 5 - n11.com), ne düşünürsünüz bilmem ama arkadaşım babasına aldı 1 ay önce şimdilik memnun tabiyki bu cihazlar 0 değil buda bir risk, 2 cihaz arasından ise lenovo a5000 bencede. Ayrıca 700tl ye çıktığınızda ise sizi daha memnun bırakabilecek güncel bir telefon olan lenovo k5 var, 700 liraya çıkarsanız hiç düşünmeden alın(LENOVO K5 GOLD AKILLI TELEFON - Teknosa)

crylord37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
yorumlarınız için teşekkürler bu arada emrepoyraz53 gibi 600 liraya yakın fiyatta benim söylediğim telefonlardan daha iyisi varsa söylemeyi unutmayın :D

emrepoyraz53

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Bu arada Lenovo vibe p1m yi unutmuşum, Lenovo Vibe P1m Siyah Dist Cep Telefonu cihaz özellikle pil ömrüyle ön plana çıkıyor işlemciside 1Ghz olsada cortex a53 yani iş görür, ayrıca 1 gb ram li telefonlardan uzak durun bence internette bu cihazı incelemenizi tavsiye ederim ayrıca teknosadada indirime girmiş LENOVO VIBE P1M SİYAH AKILLI TELEFON - Teknosa :) dahada iyi telefon yok sanırsam bunlar dışında :d

Tarayıcı666

Asistan
Reaksiyon puanı
21
1 GB Ram artık yararsız.Delirtir adamı,kullandırtmaz.Bu iki cihazda bence vasat :D Arkadaşa katılıyorum 1 GB Ram-a para vermektense bütceyi arttırıb adam akıllı cihazlardan seçmenizi öneririm.

antikkopma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütçeyi az daha artırıp daha uzun ömürlü telefon kullanabilirsin. zamanında samsung galaxy ace 5bin küsür i markalı bi telefon almıştım 560 lira. 2.gününde yeni telefon almak istemiştim. 1sene nexus 4 aldım 900liraya. üçbuçuksene telefon almak istemedim. Hani ne yapcağına bağlı telefonda ama İyi firmaların düşük telefonlarını almayın bence ölüm gibi