Sizce hangisini almalıyım?

mah20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PB.Ürünü kendim de gördüm. Gayet kaliteli. 12 taksit yaptırınca fiyat baya bir artınca almaktan vazgeçmiştim.

AkifBan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Electroworld peşin fiyat üzerinden 10 taksit yapıyor world'e ve maksimum karta. O yüzden hesaplı da olacak. Yorumunuz için teşekkürler bu arada.

mah20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Axes'e yapmadılar. :) Bu üçü arasında kalsaydım düşünmeden pb'yi alırdım. Bursa teknolojix mağazasında i7'li asus buldum 1645'e. Onu aldım. Almadıysanız henüz bir bakın derim.

AkifBan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öneriniz için teşekkürler ama malesef 1400 TL bile bütçemi zorlayan bir fiyat. ben PB'yi hiç bilmiyorum. ASUS'un parçaları mesela kendi yapımı ve kaliteli diye biliyorum. (K53SJ serisinden bir tane var bende.) PB'ninde parçaları kaliteli midir aceb?

mah20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pb Acer'ın. Servisi falan Acer bakıyor. Acer da fena değildir.

Eray EÇim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
asusun teknik servisi pek iyi değildir görünüşe göre packard bell güzel bir notebooka benziyor ayrıca ekran kartının nvdia olmasıda artı bi özellik asus hakkında pek bişey diyemiyeceğim asusda kendi alanında elbet iyidir benim kullandığım notebook ise hp g62 serisinden ati 1024 paylaşımsız ekran kartı i5 intel core işlemci 2gb da rami var ve gerçekten güzel bir notebook

AkifBan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlarınız için teşekkürler. PB olanı aldım.