Sizce hangisi ?

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    12

kaptan_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Seçimlerinize bir de neden eklerseniz sevinirim arkadaşlar. Özellikle Oneplus 3T kullanan varsa biraz bilgi verebilirse iyi olur.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Telefonu ne amaçla kullanacaksın bütçen maksimum ne kadar uzun ömürlü mü arıyorsun?

kaptan_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bütçe maksimum 2000'e çıkar. Oda çok uğraşırsam yani. Telefon bi 2 sene götürsün istiyorum. Daha önce de konular açtım. Xiaomi biraz ağır bastı ama Oneplus'ı görünce kafam ona gitti. 2 sene akıcı olsun telefon. Ben oyun da oynarım. Ama fotoğrafla pek işim yok. Ders notlarını çekiyorum sadece

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Xiaomi mi 6 alman daha mantıklı olur diğerleri galiba yurtdışından gelir o da sakıncalı garanti konusunda bütçen 2500 tl ye kadar yükseliyorsa OnePlus 5 i almanı tavsiye ederim bir kaç ay sonra ama şimdi almak istiyorum dersen Xiaomi mi 5 s alabilirsin LG G6 yi pek önermem kamerada güzel ama işlemci ve günümüzün telefonlarından geri hemde 6gb lık Xiaomi ve OnePlus ta olan ram kapasitesi den geri kalmış olursun

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
A7 2000 tl idi bugün Teknosa da bence gayet güzel bir telefon olumsuz yorumlara rağmen benim arkadaşım a5 kullanıyor çok memnun bence öneririm öğrenciysen aşırı yüksek limitlere çıkmak istemezsen de j7 düzleri olabilir kamerası başarılı yani

fatihselimyakar

Asistan
Reaksiyon puanı
26
G6 daha eli yüzü düzgün bi telefon gibi hem daha öyle sorunları falan çıkmadı.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
G6 G6 G6
--- Gönderi Güncellendi ---
A7 2000 tl idi bugün Teknosa da bence gayet güzel bir telefon olumsuz yorumlara rağmen benim arkadaşım a5 kullanıyor çok memnun bence öneririm öğrenciysen aşırı yüksek limitlere çıkmak istemezsen de j7 düzleri olabilir kamerası başarılı yani
Yalnız kıyasladığın telefonlar amiral gemileri çok fark var a7 2017 daha ayarlar menüsünde tutukluk yapıyormuş.
Xiaomi mi 6 alman daha mantıklı olur diğerleri galiba yurtdışından gelir o da sakıncalı garanti konusunda bütçen 2500 tl ye kadar yükseliyorsa OnePlus 5 i almanı tavsiye ederim bir kaç ay sonra ama şimdi almak istiyorum dersen Xiaomi mi 5 s alabilirsin LG G6 yi pek önermem kamerada güzel ama işlemci ve günümüzün telefonlarından geri hemde 6gb lık Xiaomi ve OnePlus ta olan ram kapasitesi den geri kalmış olursun
Adam sınır 2000 demiş bırakında özgürce g6 yıöneeeyim yav araya başka telefonları sokmayın.
Nedenleri ile istemişsin kamerası op 3t ile kafa kafayadır belki daha iyidir mi5 s den bariz öndedir su gecirmezligi var cok daha yeni
Al

engerek19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence g6 almalısın çünkü hem infinty display sayesinde ele avuca biraz daha iyi sığar hem işini görür hem lg nin kronik sorunları azalmaya başladı ayrıca iyi götürür quick charge 3.0 ile birlikte 35 dk de %50 şarj olur hb nin indirimlerini beklersen 2000-2100 tl arası alırsın.