Sana samsung önerenler alışveriş merkezlerinde büyük adamların elinde sadece samsung görürler ondan diyorlar. Niye samsung alir herkes diye düşünürsun. Bende düşünüyorum çok popüler oluyorlar. Ozellikeri belki iyi değil ama reklamı iyi parcasi çabuk bulunuyor. Çabuk satılıyor ama satarken aldığının yarı fiyatına satarsin çünkü elindeki samsung. Sadece bu isimden dolayı yarıya iniyor.
Daha ogrenciymissin hemde orta okul yani eskiye göre. Senin için en iyisi ya sony yada htc olur. Sebebi ise sen şimdi suda orda burda tozda oynarsın onun için sony. Ama ses için kamera dayanıklılık hatta farklılık ve oyun için ise htc daha avantajlıdır. Samsung hiç alma elinde kalır apple alırsan da sana gelmez daha gencsin yani.
Bence? Ne bencesi.. Hepsinin birbirinden üstün tarafları var... İhtiyaca göre karar verilir. Kamera isteyen S4 zoom, müzik isteyen HTC, klavye ve güvenlik olarak BlackBerry, dayanıklılık ve kafa yarmak için Nokia![]()
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullanAlemsin yha :lol:Ama ben gine de sony aldım yağmur toz çamur burda çok bol kış da yaklaşıyor:biggrin: