Sizce hangisi?

Türker 26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z

Samsung Galaxy S4 Zoom

Black Berry (Bu arada en iyi modeleri hangisi en son çıkan modeli nedir?)

Nokia

HTC

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Xperia Z derim ama beklemek istersen 4 eylülde Xperia Z1 tanıtılacak bunların hepsinden daha güçlü stereo hoparlör 20.7mp Carl zeis G lens ve BIONZ kamera işlemcisi falan var s800 gibi su geçirmez fln daha iyi yani

Türker 26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim.Ben öğrenciyim etrafım hep samsun al diyordu.Demekki telefondan anlamıyorlarmış.Eh tabi 6. sınıfa yeni geçmişlerden anca bu beklenir.Bazen teklonojiyi bu sınıfta tek ben takip ediyormuşum gibi.

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sana samsung önerenler alışveriş merkezlerinde büyük adamların elinde sadece samsung görürler ondan diyorlar. Niye samsung alir herkes diye düşünürsun. Bende düşünüyorum çok popüler oluyorlar. Ozellikeri belki iyi değil ama reklamı iyi parcasi çabuk bulunuyor. Çabuk satılıyor ama satarken aldığının yarı fiyatına satarsin çünkü elindeki samsung. Sadece bu isimden dolayı yarıya iniyor.
Daha ogrenciymissin hemde orta okul yani eskiye göre. Senin için en iyisi ya sony yada htc olur. Sebebi ise sen şimdi suda orda burda tozda oynarsın onun için sony. Ama ses için kamera dayanıklılık hatta farklılık ve oyun için ise htc daha avantajlıdır. Samsung hiç alma elinde kalır apple alırsan da sana gelmez daha gencsin yani.

Türker 26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok sağol.Ben büyük şehirde yaşıyorum telefona ihtiyaç oluyor.İnternet takip ederim.En sevdiğim özellikse su geçirmemesi.Ailecek derin yerlerde çok güzel balıklar görüyorum dalışta.Amcamın vardı böyle bir deneyimim olmuştu.Yorumlar için sağolun :-)

Türker 26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sana samsung önerenler alışveriş merkezlerinde büyük adamların elinde sadece samsung görürler ondan diyorlar. Niye samsung alir herkes diye düşünürsun. Bende düşünüyorum çok popüler oluyorlar. Ozellikeri belki iyi değil ama reklamı iyi parcasi çabuk bulunuyor. Çabuk satılıyor ama satarken aldığının yarı fiyatına satarsin çünkü elindeki samsung. Sadece bu isimden dolayı yarıya iniyor.
Daha ogrenciymissin hemde orta okul yani eskiye göre. Senin için en iyisi ya sony yada htc olur. Sebebi ise sen şimdi suda orda burda tozda oynarsın onun için sony. Ama ses için kamera dayanıklılık hatta farklılık ve oyun için ise htc daha avantajlıdır. Samsung hiç alma elinde kalır apple alırsan da sana gelmez daha gencsin yani.

Şu anda aldım sorunsuz yardım için saol.:DSonunda bizimkilere küçüğüz diye elektronik eşya kullanamıyacaz diye bir kuralın olmadığını gösterdim:thumbup:

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Bunların içinden en iyisi Samsung Galaxy S4 Zoom

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence? Ne bencesi.. Hepsinin birbirinden üstün tarafları var... İhtiyaca göre karar verilir. Kamera isteyen S4 zoom, müzik isteyen HTC, klavye ve güvenlik olarak BlackBerry, dayanıklılık ve kafa yarmak için Nokia :D

Türker 26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence? Ne bencesi.. Hepsinin birbirinden üstün tarafları var... İhtiyaca göre karar verilir. Kamera isteyen S4 zoom, müzik isteyen HTC, klavye ve güvenlik olarak BlackBerry, dayanıklılık ve kafa yarmak için Nokia :D

Alemsin yha :lol:Ama ben gine de sony aldım yağmur toz çamur burda çok bol kış da yaklaşıyor:biggrin: