Sizce hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kirito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kirito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BEYLER VE BAYARLAR LÜTFEN OKUYUN !

Arkadaşlar ben karşılaştırmalarımı araştırmalarımı yaptım ve gözüme şu telefonlar iyi gözüktü:
Android:

Htc Desire X: Fazla şarkı dinlemem ama Best Audio özelliği hoşuma gitti ve tasarımı iyi gözüktü ayrıca pilide 1650 iyi gibi geldi bana göre tek eksiği ramin 756 olması..
Samsung Galaxy S3 mini: Desire X ile neredeyse aynı bana hoş gelen yanı pop up play ve ramin 1 gb olması. Kötü yanı ise pilin 1500 mah olması sizce iyi gider mi? ( Bu telefonun beklemesi max. 480 saat - Desire X'in ki 800 saat )
Huawei Ascent P1: Fiyatına göre ucuz kalitesine göre s2 ile yarışır deniyormuş.. Rami ve Ghz'si iyi fakat 'Huawei' olduğu için biraz daha soğuk gibiyim.. Üstteki 2 telefonun bir adı ve kendine as özellikleri vardı.
Motorola Rarz: Bu telefon için düşüncelerimde 'Huawei' gibi sadece ghz 1.5 ten 1.2 ye düşmüş ve korkum yine aynı..
Sony xperia P: Şarzı çok çok az 1300 mah bazıları android 4 ile yükseltildi diyor ama bi' bilgim yok.. Tasarımı çok hoşuma gitti ve adı var yani Sony..

Windows Phone 8:

Nokia Lumia 620: pek araştırmadım ama boyutu ve pili az geldi..
Htc 8s: Htc hakkındaki düşüncem yine aynı fakat bi' yorumdan okuduğum kadarıyla apps lar sd card'a atılmıyormuş yani hafıza sorunmuş..

evet arkadaşlar alacağım telefon bunlardan biri ve tabii sizin yardımlarınızla Fiyat olarak ancak bunları karşılarım lütfen başka telefon önermeyin..

Telefonda istediğim özellikler: -> İnternette hızlı -> Çift çekirdek -> İyi oyun oynatan olmasıdır.. Kamera orta düzeyde olur..

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy S3mini

oyun internet kamera gibi sorunlar yaşamassın.jelibon kullanıyo zaten güncellemede sorun yok.Windows Phone 8 alırsan zaten oyunlarda sorun yaşarsın android'e bak derim

kirito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pilinin 1500 mah olması beni korkutuyor.. Telefonu kullanan biri var ise yorum atabilir mi?

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
pilinin 1500 mah olması beni korkutuyor.. Telefonu kullanan biri var ise yorum atabilir mi?
kaçak bataryayla pil 3900 mAh a kadar çıkabiliyor şarj konusunda rahat ol ama,
bunun yerine galaxy s2 düşün bence ekran vs. s3 miniye göre çok daha üstün
ayrıca:
huawei acsend p1
maxipro5
e bir bak bence.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bende hep Huawei Ascent P1 ve Motorola Razr denemek istemişimdir :) gerçekten güzel telefonlar.
madem marka takıntın var biraz, Sony Xperia P al derim.

kirito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaçak bataryayla pil 3900 mAh a kadar çıkabiliyor şarj konusunda rahat ol ama,
bunun yerine galaxy s2 düşün bence ekran vs. s3 miniye göre çok daha üstün
ayrıca:
huawei acsend p1
maxipro5
e bir bak bence.
S2 1 milyarın üstünde ama işte .s ve kaçak pil telefona zarar vermez mi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende hep Huawei Ascent P1 ve Motorola Razr denemek istemişimdir :) gerçekten güzel telefonlar.
madem marka takıntın var biraz, Sony Xperia P al derim.
S3 mini gibi şarz azlığından korkuyorum bu telefonda yoksa zaten terciğimdir Sony..

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
S2 1 milyarın üstünde ama işte .s ve kaçak pil telefona zarar vermez mi?

S3 mini gibi şarz azlığından korkuyorum bu telefonda yoksa zaten terciğimdir Sony..
Hayır kacak batarya kullanan arkadaşlar var adeta pil bitmiyor diyebilirim herhangi bir şikayet duymadimda,
Ama xperia p de güzel cihaz android 4.1 güncellemesi de alacak bravia engine le muhteşem görüntüler + 12.1 mega kamera söz konusu şarj dert edilecek birşey değil xperia p Türkiye ve dünya capinda baya tutmuş bir cihaz eğer şarj sikinti olsaydi bu kadar satmazdi.

kirito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır kacak batarya kullanan arkadaşlar var adeta pil bitmiyor diyebilirim herhangi bir şikayet duymadimda,
Ama xperia p de güzel cihaz android 4.1 güncellemesi de alacak bravia engine le muhteşem görüntüler + 12.1 mega kamera söz konusu şarj dert edilecek birşey değil xperia p Türkiye ve dünya capinda baya tutmuş bir cihaz eğer şarj sikinti olsaydi bu kadar satmazdi.
Sende haklısın da o kaçak bataryayı nerede bulabilirim..

http://www.techno-labs.com/1/34178/7/%C4%B0nceleme:_Sony_Xperia_P.html burada yazıldığına göre şarzın 1350 mah olması pek bi eksiklik değilmiş ve 30 dakikada şarz oluyormuş..

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3

kirito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gerekçenizide söylerseniz sevinirim :)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
xperia p al gerekçeler :)
sony kalitesinde bir ürün
tasarımı güzel
alt kısım değiştirilebiliyor
kaliteli malzeme
1 ay sonra gelecek 4.1 jelly bean
bravia engine
timescape canlı arayüz
walkman
beats audio ya çok yakın ses kalitesi
yeterli oldu mu :D

kirito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia p al gerekçeler :)
sony kalitesinde bir ürün
tasarımı güzel
alt kısım değiştirilebiliyor
kaliteli malzeme
1 ay sonra gelecek 4.1 jelly bean
bravia engine
timescape canlı arayüz
walkman
beats audio ya çok yakın ses kalitesi
yeterli oldu mu :D
Çok yerinde ve çok yeterli oldu :D

Şimdiki kararım bu ama ben alana kadar Xperia S ya da Galaxy S2 ucuzlarla onlardan birini alacağım