Sizce Hangisi Option XYFI Hot Spot / Huawei E372+ Dark WR3G2 mi?

JBoND

Asistan
Katılım
20 Nisan 2008
Mesajlar
324
Reaksiyon puanı
9
Puanları
18
Merhaba Arkadaşlar;

Turkcell'in kurumsal cihazlar altında sattığı Option XYFI Hot Spot 3G modemi deneme fırsatım oldu. 220V adaptörü ile isterseniz pirize, isterseniz 12V adaptörü ile araç çakmağında veya sadece bilgisayarın USB girişine takarak içindeki sim kart ile interneti 3 şekilde de Wi-Fi ile sunan bir cihaz deneme fırsatım oldu. 8 wifi bağlantısına ve 14.4mbps internet hızını destekliyor. Ayrıca ortamda farklı fakat tanımlı wifi yayını var ise 3G yerine onu paylaştırarak kotanın kullanımında tasarrufa gidiyor. WiFi hızı 72mpbs.

Diğer cihaz ise Dark WR3G2 üzerindeki 1800mah batarya sayesinde başka bir güç kaynağına takmadan sadece elinizdeki 3G modemi direk takarak hot spot wifi yayını ile paylaştırabiliyor. Bu ürünü deneme fırsatım olmadı.

Yukarıda bahsettiğim iki ürün arasında kaldım acaba hangisini tercih etmeliyim? Elimde Turkcell'in Huawei E372 42mpbs destekli VINN modemi var buna DARK WR3G2 'yi direk bağlayarak kullanayım mı yoksa Option XYFI Hot Spot ile direk kullanayım mı? Dark WR3G2 'yi deneyemediğim için fikir yürütemiyorum. Windows 8 yüzünden VINN modemlerde (windows veya huawei kaynaklı) sıkıntılar oluyor. Bu konuda tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
 

JBoND

Asistan
Katılım
20 Nisan 2008
Mesajlar
324
Reaksiyon puanı
9
Puanları
18
Hepsinden farklı fakat aynı mantıkla çalışan TP-Link M5350 3G Mobil WiFi Router ile çözdüm. Öneri ya da çözüm gelmeyince bu ürünle denedim. Şu an için gayet başarılı zamanla + ve - yönü ortaya çıkar.
 
Üst