Sizce Hangisi Daha İyi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nesgrejb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Hangisi

• Zenfone 3

Kullanılan: 1 20.0%
  • Lenovo P2

Kullanılan: 3 60.0%
  • Casper Via A1

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Nesgrejb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar
Biliyorsunuz yakında Zenfone 3 ve Lenovo P2 çıkıcak ve şuanda piyasada olan Casper Via A1 var.Sizin yorumlarınıza önem veriyorum sizce hangisini almalıyım veya beklemeliyim ?(Lütfen Nedenini yazınız)
Alacağım telefon beni uzun süre kullanabiliyim kasma donma olmadan,çok oyun oynamam ama istediğim zaman oyunu kasmadan oynayabiliyim.

mmcaglar01

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Kolay gelsin ben de yeni bir telefon alacağım. Zenfone 3 ü bekliyorum.Kullanım amaçlarınıza göre değişkenlik gösterebilir , örneğin;
-Kamera Performansı için Zenfone 3
-Pil Performansı için P2
-Tasarım için Zenfone3 (kişiden kişiye değişebilir)
Kullanım açısından devasa bir fark olacağını sanmıyorum p2 ile zenfone 3 arasında
Bu arada ekran çözünürlükleri aynı ve ikisinin de ekranı çok hoş ama p2de amoled olması daha hoş tabi.
Bu arada Zenfone 3ün videolarını youtube tan bulabilirsiniz, yabancı kanallarda var.
Son olarak BENCE a3 almayın diğer ikisini bekleyin.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Tabbiki Lenovo.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar
Biliyorsunuz yakında Zenfone 3 ve Lenovo P2 çıkıcak ve şuanda piyasada olan Casper Via A1 var.Sizin yorumlarınıza önem veriyorum sizce hangisini almalıyım veya beklemeliyim ?(Lütfen Nedenini yazınız)
Alacağım telefon beni uzun süre kullanabiliyim kasma donma olmadan,çok oyun oynamam ama istediğim zaman oyunu kasmadan oynayabiliyim.
p2 gelsin incelensin sonra konuşalım