mesela hangi renk kot altına şık olur ?lacivert kot altında felen daha şık olur.
Her renge gider, alt ve üst rengi farklı olduğundan, bir çok kombinde senkronize olur.mesela hangi renk kot altına şık olur ?
yani pek fazla seçenek bulamadım.yalnız birincisinin ben rengini gri yada antrasit olarak olarak görüyorum.satın alacağım yerde renk olarak Castlerock olarak yazıyor.ne anlama geldiğini bulamadım.ikincisinde dress blue yazıyor ama resimde laciverte benzemiyorGiyim tarzınıza ikiside gidiyor arada kaldığınıza göre.
Siyah gayet klâsik, lacivert daha iyi görünüyor sanki.
Hangisi Haki yeşili gibi görünen?Haki yeşili daha hoş duruyor.
Hangisi
Hangisi Haki yeşili gibi görünen?
Bende 1 gri siyah arası 2 lacivert görünüyor
Ben ilk siyah gördüm, simdi koyu gri gibi.1 numaralı Ayakkabıyı kastetmiştim.
Belki de... olabilir. sonuç olarak 1 numaralı daha hoş yani en azından bana göre.Ben ilk siyah gördüm, simdi koyu gri gibi.
Cihaz farkı sanırım.
zevk ikisinin arasında kaldım. ikisi de çok satılan ayakkabı ve şuan ikisinden de sadece bir tane kalmış1 iyi gibi görünüyor zevkine kalmış bir durum
2' yi alın bence daha güzel ve şık.zevk ikisinin arasında kaldım. ikisi de çok satılan ayakkabı ve şuan ikisinden de sadece bir tane kalmış
1. ayakkabı daha uygun ve indirimde
2. ayakkabı daha pahalı
Biraz daha dusunurseniz, ikisininde kapacaklarzevk ikisinin arasında kaldım. ikisi de çok satılan ayakkabı ve şuan ikisinden de sadece bir tane kalmış
1. ayakkabı daha uygun ve indirimde
2. ayakkabı daha pahalı
aynen öyle oluyorBiraz daha dusunurseniz, ikisininde kapacaklar))
önce 2. alacaktım.sonra biraz daha araştırınca 1. si karşıma çıktı.2' yi alın bence daha güzel ve şık.