- Konuyu başlatan
stoklarda yok diyor heryer asus'a da beklemeye değer miasla ve asla apple pc almam oyunlar falan için çok kötü hemde çok pahalı gerçi bu modeller aynı fiyat ama yerinde olsam asus alırdım
ama ondada SSD'nin yanında normal HDD olmadığını düşününce az değil mi alan2. Pc ssd kapasitesi yüksek olmasından daha cazip geliyo
işinin aciliyeti ne ağer acil değil ise bekle bencestoklarda yok diyor heryer asus'a da beklemeye değer mi
ama ondada SSD'nin yanında normal HDD olmadığını düşününce az değil mi alan
acil bir işim yok ancak artık kendime ait bir bilgisayarım olsun istiyorumişinin aciliyeti ne ağer acil değil ise bekle bence
hımm niye illa bu iki marka yokmu aklında başka bir şeyleracil bir işim yok ancak artık kendime ait bir bilgisayarım olsun istiyorum
hafif kibar ve hızlı bir bilgisayar arayınca 2sinden başka bi seçenek çıkmıyo pek karşıma.hımm niye illa bu iki marka yokmu aklında başka bir şeyler
haa ondan tamam tamam pc de oyun oynamıcaksan al apple ı gitsin oyunda oynarım diyorsan asus alhafif kibar ve hızlı bir bilgisayar arayınca 2sinden başka bi seçenek çıkmıyo pek karşıma.
birde uzun ömürlü olsun diyince asus yada apple geliyor aklıma
yükleniyor ya o konuda sıkıntı yokhaa ondan tamam tamam pc de oyun oynamıcaksan al apple ı gitsin oyunda oynarım diyorsan asus al
bu arada belki mac booklarda windows yükleniyordur onu bilemem bizim bi arkadaş yüklemişti gerçi![]()
al apple ı gitsin beeyükleniyor ya o konuda sıkıntı yok![]()
şuan 3.100 tl 13 inçlik. %25 indirim bekliyorum vatandanal apple ı gitsin bee![]()
bekle bekle belki o arada ausda düşerşuan 3.100 tl 13 inçlik. %25 indirim bekliyorum vatandan![]()