Sizce hangi telefon ? Android yardım

blackout617

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben ucuz telefon arıyorum android olmasını istiyorum :) Önereceğiniz modeller varsa söylermisiniz olması gereken şeyler çok fazla değil.Galaxy Y Diye düşündüm ama istediğim bir oyun donuyormuş diye vazgeçtim ("Subway Surfers") diğer Konuşma için fazla kullanmıyorum zaten) Normalde Nokia C3-01 Kullanıyorum.
Telefonda aradığım özellikler;
-Android Olsun
-Dokunmatik Ekran(Bunu yazmayacaktım sanırım her androidde var zaten :)
-Subway Surfers Oyununu desteklesin ve kasmadan oynanabilsin
-Flash Videolar(Youtubeden video) izlenebilsin.
-Ucuz olsun gerekirse 2.el fiyatlarınıda yazarmısınız

Teşekkürler..

erdiguler97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
galaxy y de subway surfer yokki kassın :D
lg optimus black p970 alabilirsin seni idare eder subway surfer ı kaldırıyo ayrıca

blackout617

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy y de subway surfer yokki kassın :D
lg optimus black p970 alabilirsin seni idare eder subway surfer ı kaldırıyo ayrıca
fiyatı nasıl birşey galax y de yükleniyor google play den sanırsam ama yükleniyor oynayanda gördüm youtubede videolarda var

erdiguler97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
fiyatı nasıl birşey galax y de yükleniyor google play den sanırsam ama yükleniyor oynayanda gördüm youtubede videolarda var

onun galaxy y olduğuna eminmisin çok yakın arkadaşımda var subway surfer yok google play de bundan adım gibi eminim senin dediğin ya rootlanmış telefondur (ki rootlayınca garanti dışı kalıyor) ya .apk uzantılıdır kendi oyunu değildir ve bu lg nin telefonu 500tl seviyesinde gerçi biçok telefon var bu fiyata iyice araştırmalısın

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum xperia tipo alabilirsin rahat kaldırır oyunu

blackout617

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg ye baktım 400tl 2.el sanırsam farklı birşey yok mu ucuz ? 2.eli 300tl tutan birşey ?

blackout617

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biraz araştırdım kötü birşeye benzemiyor :) bunun 2.elini 299tl ye buldum internetten peki bunu "KKTC" de satan bi site varmı bildiğiniz._?

Başka öneriler varsa onlarıda yazabilirsiniz

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=335496]blackout617[/MENTION] telefonu verip üstüne 100-200 lira koyarsan alabilirsin bir telefoncudan

blackout617

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde verebileceğim 4 telefon var.
1-)Nokia 6111 ( Ekranı Bozuk-Kırık)
2-)Samsung E250(Pilinde sorun var sanırsam kapanıyor pil yerinden kaydıgında)
3-)Nokia C3-01 ( Sorunu yok)
4-)samsung s8300(Ses/Mikrofonunda sorun var sanırım pili bitik sarj aleti yok onda acıp bakamadım (acıp kendiliginden kapanma sorunuda olabilir))

Bunları versem 0el veya 2.el Xperia Tipo alabilirmiyim veya bunları versem üstüne ne kadar ödemem gerekir sizce ?

erdiguler97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
tipo kaldırıyor mu subway surferı google play den indirerek eminmisin?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tipo kaldırıyor mu subway surferı google play den indirerek eminmisin?

erdiguler97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Kardeş sen dead trigger gibi oyunlar için çift çekirdekli telefon al.Beni kastım temlpe run vs. basit oyunlar içindi.

ben sadece meraktan sordum ace2 yada biraz daha para bulursam s3mini almayı düşünüyorumda xperia tipo ucuz old. için kaldırıyorsa ona yönelecektim meraktan sordum yani