Sizce Hangi Telefon alınmalı ?

byperson46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Youtube'de , Teknoloji Sitelerin'de araştırmalarım sonucu aklıma yatan bir kaç telefon var geniş incelemeli yorumunuzu bekliyorum hem ilerde telefon alacaklar içinde önemli olur diye düşünüyorum

HTC U11
SONY XPERİA XZP (XZ1)
ONEPLUS 5 (5T)
Xiomi mi Note 3 (dxomark 90 aldı Kamera)

Sizin Bunlar haricinde daha iyisi alına bilinecek bu fiyat bantlarında önerileriniz varsa yorumlara yazınız lütfen

Kendim için konuşursam Ocak ayında telefon alacağım
Büyük ihtimal hb üzerinden banka kredisine başvuracağım olursa htc 11+ gelirse onu alacağım
banka bana kredi vermezse hb üzerinden VODAFONE dan Telefon almayı düşünüyorum taksitle bu sefer
Vodafone üzerinden HTC Aklımda ama çok PAHALI
7 Ay XZ Kullandım beğenemedim bir türlü Kamerası bana iyi gelmiyordu Durmadan ısınıyordu çok donmaya başlamıştı servise gönderdim adamlar kronik sorun dedi
acaba xz1 de bunlar aşıldımı artık ?
fatura üzerine HTC 11 Alınır mı kazık mı yerim

Çok uzatmadan cevaplarınızı bekliyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
XZ1'de sorunlar aşıldı. Mİ Note 3 şişirme bir cihaz almamanı öneririm.
U11'İn 6GB RAM olanını almayacaksan Mİ nOTE 3'ü ele herhangi bir cihazı al fiyat olarak en uygun gelecek olanı alırsan daha iyi olur senin için
5T seçeneği varmış 5T de tercih edilebilir. Uygun fiyatlı olsun die OnePlus 5 alınabilir. Hele 2000 TL'ye düştüğü vakit süper olur.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
OnePlus 5T diyorum en yeni cihaz o

byperson46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Vodafondan alsaydınız hangi cihazı alırdınız ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Youtube'de , Teknoloji Sitelerin'de araştırmalarım sonucu aklıma yatan bir kaç telefon var geniş incelemeli yorumunuzu bekliyorum hem ilerde telefon alacaklar içinde önemli olur diye düşünüyorum

HTC U11
SONY XPERİA XZP (XZ1)
ONEPLUS 5 (5T)

Sizin Bunlar haricinde daha iyisi alına bilinecek bu fiyat bantlarında önerileriniz varsa yorumlara yazınız lütfen

Büyük ihtimal hb üzerinden banka kredisine başvuracağım olursa htc 11+ gelirse onu alacağım
banka bana kredi vermezse hb üzerinden VODAFONE dan Telefon almayı düşünüyorum taksitle bu sefer
7 Ay XZ Kullandım beğenemedim bir türlü Kamerası bana iyi gelmiyordu Durmadan ısınıyordu çok donmaya başlamıştı servise gönderdim adamlar kronik sorun dedi

Merhaba,

Listedeki urunler ust segment urunler. Fakat mi note 3 modeli orta segment bir urun oldugu icin oncelikle o arkadasi listenizden cikarabilirsiniz.

Diger modelleri tavsiye listem;

Htc u11
One plus 5 (5t)
Sony XZP (XZ1)

Tavsiye siralamam bu sekilde.

Operatorlerden mumkun oldugunca faturaya ek urun almanizi tavsiye etmem. Pesin fiyatinin ustune cok fazla vade farki koyuyorlar. Urunun fiyati onarmal seviyelere geliyor. Fakat vodafone'da bazi urunler yeni ciktiklarinda pesin fiyatina vadelendiriliyor bir sureligine. Eger boyle birsey yapabilirseniz o zaman guzel olur. Tabi bu durum genelde urun yeni cikip, vodafone'a yeni geldiginde oluyor.

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
Xz1 öneririm.Ama xz kullanmışsın sevmemişsin.O cihaza pek ısınmayabilirsin.Oysaki xz kullananlar cihazdan memnundu 4k çekim dışında.Eğer xz1 istemiyorsan u11.Taksitli istiyorsan vatan bir bankayla faizsiz şekilde anlaşmış.Onu öneririm.Orda xz1 var

byperson46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Xz1 öneririm.Ama xz kullanmışsın sevmemişsin.O cihaza pek ısınmayabilirsin.Oysaki xz kullananlar cihazdan memnundu 4k çekim dışında.Eğer xz1 istemiyorsan u11.Taksitli istiyorsan vatan bir bankayla faizsiz şekilde anlaşmış.Onu öneririm.Orda xz1 var

U11 vatanda yok sanırım her halde

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,611
Bu cihazların arasında kesinlikle HTC U11.Hepsiburada da alış-veriş kredisi ile faiz binmeden alacağın ürünün fiyatı kadar kredi çekip taksitle ödüyorsun aynı şeye denk geliyor.U11 ithalatçı garanti 128GB/6GB RAM versiyonu 2600 TL şuan.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Ben u11+ almaya çalışırdım çok güzel telefon o olmazsa u11 i bu listede tek geçerim.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708

HTC U11
SONY XPERİA XZP (XZ1)
ONEPLUS 5 (5T)

One plus 5t kardeşim.