byperson46
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Youtube'de , Teknoloji Sitelerin'de araştırmalarım sonucu aklıma yatan bir kaç telefon var geniş incelemeli yorumunuzu bekliyorum hem ilerde telefon alacaklar içinde önemli olur diye düşünüyorum
HTC U11
SONY XPERİA XZP (XZ1)
ONEPLUS 5 (5T)
Xiomi mi Note 3 (dxomark 90 aldı Kamera)
Sizin Bunlar haricinde daha iyisi alına bilinecek bu fiyat bantlarında önerileriniz varsa yorumlara yazınız lütfen
Kendim için konuşursam Ocak ayında telefon alacağım
Büyük ihtimal hb üzerinden banka kredisine başvuracağım olursa htc 11+ gelirse onu alacağım
banka bana kredi vermezse hb üzerinden VODAFONE dan Telefon almayı düşünüyorum taksitle bu sefer
Vodafone üzerinden HTC Aklımda ama çok PAHALI
7 Ay XZ Kullandım beğenemedim bir türlü Kamerası bana iyi gelmiyordu Durmadan ısınıyordu çok donmaya başlamıştı servise gönderdim adamlar kronik sorun dedi
acaba xz1 de bunlar aşıldımı artık ?
fatura üzerine HTC 11 Alınır mı kazık mı yerim
Çok uzatmadan cevaplarınızı bekliyorum
HTC U11
SONY XPERİA XZP (XZ1)
ONEPLUS 5 (5T)
Xiomi mi Note 3 (dxomark 90 aldı Kamera)
Sizin Bunlar haricinde daha iyisi alına bilinecek bu fiyat bantlarında önerileriniz varsa yorumlara yazınız lütfen
Kendim için konuşursam Ocak ayında telefon alacağım
Büyük ihtimal hb üzerinden banka kredisine başvuracağım olursa htc 11+ gelirse onu alacağım
banka bana kredi vermezse hb üzerinden VODAFONE dan Telefon almayı düşünüyorum taksitle bu sefer
Vodafone üzerinden HTC Aklımda ama çok PAHALI
7 Ay XZ Kullandım beğenemedim bir türlü Kamerası bana iyi gelmiyordu Durmadan ısınıyordu çok donmaya başlamıştı servise gönderdim adamlar kronik sorun dedi
acaba xz1 de bunlar aşıldımı artık ?
fatura üzerine HTC 11 Alınır mı kazık mı yerim
Çok uzatmadan cevaplarınızı bekliyorum