Sizce hangi powerbank?

mbrkrkyz

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Xiaomi Mi 20000 Mah (2. Nesil) Powerbank 3.0 Hızlı Şarj Cihazı - n11.com

Tahmini Teslimat Zamanı

sizce hangisi? ikinci olarak da (2. link için söylüyorum) hem hızlı şarj ediyor hem de 30.000 Mah. 5v/2A olarak seçtim ama daha yüksek amperlerde batarya patlar diye korkuyorum bu kadar voltaja? 5V/3A falan vardı seçenekte 5v/2.1A 5v/2.4A vardı 12v/1.25A 5.1V/2.1A vardı. iphone 7 plus kullanacağım ama diğer telefonları da taktıgım zaman bataryalarda zorlama olsun istemiyorum öneriniz nedir?

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Bence bilindik markalardan almak her zaman daha mantıklı. Xiaomi Türkiyede en çok tercih edilen taşınabilir şarj cihazıdır. Ayrıca HOCO'nun ağırlığı 550g yani yarım kilodan daha fazla taşıması bence sıkıntı oluşturur. 30.000 mAh büyüklüğe göre boyutları çok küçük geldi gözüme daha büyük bekliyordum bi şüphelendim onu söyleyeyim. Xiaomi almanı tavsiye ederim.

mbrkrkyz

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Bence bilindik markalardan almak her zaman daha mantıklı. Xiaomi Türkiyede en çok tercih edilen taşınabilir şarj cihazıdır. Ayrıca HOCO'nun ağırlığı 550g yani yarım kilodan daha fazla taşıması bence sıkıntı oluşturur. 30.000 mAh büyüklüğe göre boyutları çok küçük geldi gözüme daha büyük bekliyordum bi şüphelendim onu söyleyeyim. Xiaomi almanı tavsiye ederim.
çok teşekkür ederim sevdim sizi :D
--- Gönderi Güncellendi ---
mesela hala anlaadım dediğiniz şeyi önceki paylaşımımda. tekrar soruyorum zaten iphone alınca kutuda usb li şarj aleti veriyolar mı? evet veriyolar. xiaomi ye direk dönüştürüsüz bağlayabilir miyiz? evet bağlarız o halde iphone dönüştürücü ne oluyor yani hala anlamadım onu

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
çok teşekkür ederim sevdim sizi :D
--- Gönderi Güncellendi ---
mesela hala anlaadım dediğiniz şeyi önceki paylaşımımda. tekrar soruyorum zaten iphone alınca kutuda usb li şarj aleti veriyolar mı? evet veriyolar. xiaomi ye direk dönüştürüsüz bağlayabilir miyiz? evet bağlarız o halde iphone dönüştürücü ne oluyor yani hala anlamadım onu
Şimdi şöyle siz o powerbanki alınca içerisinden bir adet Micro USB den normal USB'ye bir kablo çıkacak. iPhone'da kullanacaksınız o yüzden harici bir dönüştürücü kullanmanız lazım ama eğer hali hazırda sizde bir ucu Lightning diğer ucu normal USB olan bir kablo varsa gerek yok dönüştürücüye. Telefonunuzun kutusundan çıkan Lightning kablosu işinizi görür. Bu yazdıklarım telefonu powerbank'ten şarj ederken ki karşılaşacağınız durumdu. Bir de powerbank'i şarj etmeniz lazım. Kutu içeriğinde bir adaptör gelmeyecek. Adaptöre para vermem diyorsanız o zaman dönüştürücü almanız gerekebilir çünkü Lightning girişi yok bu powerbankte. İşte burada bu powerbankle birlikte gelen kablo ne kadar uzun o önemli. Eğer yeteri kadar uzunsa işinizi görür dönüştürücü almayın o kabloyu kullanarak şarj edebilirsiniz ama kısa birşeyse ayriyetten bir micro USB kablosuna ihtiyacınız var.

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
peki madem seviyorsun aksesuarları bir soru daha sorayım. xiaomi mi 131 tl xiaomi 100 tl bunların farkı ne ikiside hızlı şarj ikiside lityum polimer..

Xiaomi 20000 Mah Powerbank 2c (versiyon 2) Son Sürüm Orjinal - n11.com

Xiaomi Mi (2.nesil) 20000mah Powerbank Hızlı Şarj 3.0qualcomm - n11.com
Kutudan çıkan kablo görünüyor orda kısaymış işinizi görmeyecek gibi.

Bu ikisi arasında bir fark göremedim. Fotoğraflarda aynı görünüyor. Özellikler aynı.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Xiaomi Mi 20000 Mah (2. Nesil) Powerbank 3.0 Hızlı Şarj Cihazı - n11.com

Tahmini Teslimat Zamanı

sizce hangisi? ikinci olarak da (2. link için söylüyorum) hem hızlı şarj ediyor hem de 30.000 Mah. 5v/2A olarak seçtim ama daha yüksek amperlerde batarya patlar diye korkuyorum bu kadar voltaja? 5V/3A falan vardı seçenekte 5v/2.1A 5v/2.4A vardı 12v/1.25A 5.1V/2.1A vardı. iphone 7 plus kullanacağım ama diğer telefonları da taktıgım zaman bataryalarda zorlama olsun istemiyorum öneriniz nedir?

Tabi ki Xiaomi'yi almanı öneririm. 1. nesiline göre hem daha ince hem daha hafif.

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşlar kafamı karıştıran ola şu ... En son nesil hangisi? Xiaomi 2 mi yoksa Xiaomi 2c mi? Son nesil hangisi?