onursins13
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
PS de daha fazla oyun yok sadece exc oyunlarda var gerisi neredeyse iki platformada çıkıyor güncel oyunlar. Dediğin gibi online için ikisinde de abonelik sistemi var fakat xbox tarafındaki gamepass olayı çok ayrı bir olay aboneliğin devam ettiği sürece aylık 60 tl ye yüzlerce oyun eski yeni hatta yeni çıkan oyunlarda hemen ekleniyor uygun fiyata oynayabiliyorsun Xbox Game Pass Oyunları | Video Oyunları İndirin | Xbox buradan oyunları görebilirsinizXbox s güç yönünden daha iyi ama şimdi oyunlara gelirsek PS daha iyi daha fazla oyunu var ikisinde de online oyun oynamak için abonelik gerekiyor aylık fiyatları 60tl cik gibi bir fiyatlarda oluyor ama PS daha uygun fiyat yönünden oynıyacağınız oyunlara göre seçim yapmanız daha mantıklı PS de oyunları 40tl gibi fiyatlarda takas edebilirsin öyle yer bulmak daha kolay yani.
Türkiyede exc diyenler arasında araştırma yapmışlar fifa galip gelmiş Anlayacağın kimse exc için konsol almıyor yada alan şahıs sayısı nadir. Arkadaşları ile takılacağı oyun olsun yetiyorPs4 exc oyunlarını hiçbir şeye değişmem. Ps4.
Exc için alacağım param olunca. Eğer exc için alınmazsa bilgisayardan ne farkı kalır?Türkiyede exc diyenler arasında araştırma yapmışlar fifa galip gelmiş Anlayacağın kimse exc için konsol almıyor yada alan şahıs sayısı nadir. Arkadaşları ile takılacağı oyun olsun yetiyor
rahat oyun kasmadan donmadan bu bir hileci olmadan eşit şartlarda oyun bu iki senelerce aynı performasnda oyun oynamak bu üçExc için alacağım param olunca. Eğer exc için alınmazsa bilgisayardan ne farkı kalır?
İyi bilgisayar toplarsak da kasma sorunu ortadan kalkar diğer dediklerinizi anlamadım :/rahat oyun kasmadan donmadan bu bir hileci olmadan eşit şartlarda oyun bu iki senelerce aynı performasnda oyun oynamak bu üç
biraz atışmaya döndü ama şöyle yazayım ps4 ne zaman çıktı 2013 yılında şu an 6 sene olmuş senin toplayacağın hangi sistem halen kasmadan 6 sene oynatabilecek ? hiçbiri 6 seneyi boşver 1 sene sonra elden ayaktan düşmeye başlayacak yok ram yok ssd diyecek fiyat olarak konsolu kat be kat fazlasına gelecek bir oyun oynamakİyi bilgisayar toplarsak da kasma sorunu ortadan kalkar diğer dediklerinizi anlamadım :/
Doğru dedinizde şimdi şöyle bir şey var ben PC de oyun oynamayı ps4 de oynamaya göre daha çok seviyorum (ps4 ile hiç oynamadım) O yüzden ps4'de oynayacağım çoğu oyun şuan da pc de yüklü ve benim Ps4 de oynayabileceğim oyunlar yalnızca ''Exc'' oyunlar oluyor. Ayrıca şöyle bir ayrıcalıkta var Ps4'ün oyunları çok pahalı yani bir kaç oyun alırsak elimizde bir sürü para oluyor bu paralara pc upgrade yapılabilir ve bilmem kaç seneler boyunca sistemimiz kasmadan oyun oynatabilir. Tabi dolar düşük olursa...biraz atışmaya döndü ama şöyle yazayım ps4 ne zaman çıktı 2013 yılında şu an 6 sene olmuş senin toplayacağın hangi sistem halen kasmadan 6 sene oynatabilecek ? hiçbiri 6 seneyi boşver 1 sene sonra elden ayaktan düşmeye başlayacak yok ram yok ssd diyecek fiyat olarak konsolu kat be kat fazlasına gelecek bir oyun oynamak
:dBence Xbox'da grafik olarak daha iyi bi performans var, oynayacağın oyunlara göre de değişiklik gösterir ama Xbox daha pahalı servislere sahip. Cüzdanın dumanını çıkartır kullanırken
30 liradan 60 liraya çıktı live gold üyeliği...Bence Xbox'da grafik olarak daha iyi bi performans var, oynayacağın oyunlara göre de değişiklik gösterir ama Xbox daha pahalı servislere sahip. Cüzdanın dumanını çıkartır kullanırken
Ps4'de ps plus bugu yapılabiliyor her 14 gün demede yeni hesap açıp halledebilinecek şey fakat sana önerim ps4 veya xbox almak yerine 2. El bir sistem toplaya bilirsin. Eğer 2. El sistem toplamak istiyorsan yazarsın sana yardımcı olurum.Beyler bayanlar sizce hangisini almak daha mantıklı ilk defa bir konsol alacağım bilgisayarım çok kötü ona göre görüşlerinizi belirtin çok kararsız kaldım ??? Ekli dosyayı görüntüle 64985Ekli dosyayı görüntüle 64986