Fiyatı uygun ve ryzen 5 i alınRyzen 5 1500x buldum 700 TL ye birde ryzen 3 1300x var 600 TL ye sizce hangisini almalıyım ve fiyatları uygun mu(2.el)
Birazdaha pazarlık yap 300 koysan sıfır 3100 alıyorsunTeşekkürler
Ztn zar zor yaptı bu fiyatı aslında acelem yok o zmn biraz daha mı baksam bu 4 gerçek 8 sanal çekirdekli olduğu için iyi gibi geldi ama bu fiyata ryzen 5 1600 af bulsam tadından yenmezBirazdaha pazarlık yap 300 koysan sıfır 3100 alıyorsun
Ztn zar zor yaptı bu fiyatı aslında acelem yok o zmn biraz daha mı baksam bu 4 gerçek 8 sanal çekirdekli olduğu için iyi gibi geldi ama bu fiyata başka ne bulabilirim bilmiyorum Manisada çok seçenek de yok. Maalesef
[/QUOTE
Oturduğu ili söyleyip konu açarsan sana yardımcı olurlar . Cidden o para verilmezZtn zar zor yaptı bu fiyatı aslında acelem yok o zmn biraz daha mı baksam bu 4 gerçek 8 sanal çekirdekli olduğu için iyi gibi geldi ama bu fiyata ryzen 5 1600 af bulsam tadından yenmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef anakart dün sıfır aldımAnakart yoksa 10100f bakılabilir
Yoksa r5 150üx
1500x o zaöanMaalesef anakart dün sıfır aldım
Hayır dün fiyatı normalden uygun olduğu için asus prime a 320 mf aldım 414 liraya dediğim gibi bütçem çok kısıtlı 2.eli de sıfırdan pahalı satıyorlar1500x o zaöan
Hangi anakart umarız b450 dir
Siz nerede oturuyorsunuzBiraz araştırmak lazım bende pc alırken çok araştrıdım o kadar araştırdım ki biraz bilgim oldu donanımda siz letgo sahibinden gibi sitelerde ucuz bulursunuz mutlaka
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman işlemci Ryzen 3 3100 ve ekran kartı olarak ta gtx 1650 Super almanızı öneririm. Bütçe kalırsa rami çift kanal yapmakta fayda var.Şöyle eksik parçalarım bir ekran kartı, birde işlemci diğer parçaları sıfır aldım 3200 mhz 8 gb Ram, ssd, kasa+500wpsu, asus prime a 320 mf anakart bunları aldım 2 parça eksik
Bunları 2.el AlmalŞöyle eksik parçalarım bir ekran kartı, birde işlemci diğer parçaları sıfır aldım 3200 mhz 8 gb Ram, ssd, kasa+500wpsu, asus prime a 320 mf anakart bunları aldım 2 parça eksik
Güzel söylüyorsunuz da bütçemi aşar maalesef çok oyun oynayan biri değilim ama almışken kötü bir şey almıyım dedimO zaman işlemci Ryzen 3 3100 ve ekran kartı olarak ta gtx 1650 Super almanızı öneririm. Bütçe kalırsa rami çift kanal yapmakta fayda var.
Ekran kartı + CPU bütçen nedir?Bunları 2.el Almal
Güzel söylüyorsunuz da bütçemi aşar maalesef çok oyun oynayan biri değilim ama almışken kötü bir şey almıyım dedim
Ekran kartı buldum sayılır işlemci için 700 TL düşünüyorum 2.el ekran kartı rx 470 almayı düşünüyorumEkran kartı + CPU bütçen nedir?
Bende öyle düşünüyordum ama kafam karıştı sııfrı 900 küsür olan ryzen 3 3100 bundan dha performanslı onu 2.el bulabilsemRyzen 5 almanı öneririm.
İkinci el ekran kartı ve işlemci almaya çalışıyor herkes, ikinci el donanım parçalarını önermiyorum. Sorun yaşamayan adam satmaz kartını kolay kolay hele ki bu dönemde. Çok dikkatli alın, detaylı inceleyin.Ekran kartı buldum sayılır işlemci için 700 TL düşünüyorum 2.el ekran kartı rx 470 almayı düşünüyorum
Akakçe hepsinin sonunu getirdi. Letgo da adamın 2000 TL ye sattığı anakartları internette 1100 tl ye bulabiliyorsun sıfır. O yüzden mümkün olduğunca sıfır al. Garantidir, iade edebilirsin.Nys artık biraz daha bekleyeceğim bulmak için adamlar sıfırı 920 TL olan ryzen 3 3100 işlemciyi 1300 e satmaya çalışıyorlarlar