m1903 dedi ki:bence uçak mühendisliği.Çaktırmayın bu işi düşünmüyo değilim gelecek için :#
muhtar55 dedi ki:Bilişim sektörü Türkiye de inanılmaz bir hızla ilerliyor. Ve ben bu sektörün ve dolayısı ile bu sektörde çalışanlarında geleceklerinin çok parlak olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca geleceği açık diğer meslekler:
Değnekçilik,
Tırnakçılık,
Kapkaçcılık,
Gasp,
Yankesicilik,
Hortumculuk,
Dolaplık,
Çetecilik,
Suç ve çıkar amaçlı örgüt kurmak,
O....luk,
P...nklik gibi mesleklerinde önü oldukça açık. Şahsen ben hem bu mesleklerden hemde bu mesleklerin mensuplarından uzak durmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Sağlıcakla kalın![]()
+1Denizhan Dakılır dedi ki:bilgisayar mühendisliği
m1903 dedi ki:Kaldırım mühendisliğide iyi aslında.Şaka maka harbiden kaldırım mühendisine ihtiyaç var.Yamuk yumuk yapıyorlar kaldırımları![]()
TuningMert dedi ki:m1903 dedi ki:Kaldırım mühendisliğide iyi aslında.Şaka maka harbiden kaldırım mühendisine ihtiyaç var.Yamuk yumuk yapıyorlar kaldırımları![]()
Bir mesleği küçümsemek,aynı anda kendinide küçümsemek demektir...
Bana laf bırakmadın.Sağol.oBsCuR HoMmE dedi ki:Teknoloji alanındaki bütün meslekler, gıda, tekstil.
Mesela Gold'a gidip en son çıkan ekran kartını alıyorum.Eve gelıyorum takıyorum kartı.Sonra bi internete bakım diyosun.Bi bakıyosun senın kartının bi üst modeli çıkmısböyle kalıyosun...
![]()
oBsCuR HoMmE dedi ki:Teknoloji alanındaki bütün meslekler, gıda, tekstil.
Mesela Gold'a gidip en son çıkan ekran kartını alıyorum.Eve gelıyorum takıyorum kartı.Sonra bi internete bakım diyosun.Bi bakıyosun senın kartının bi üst modeli çıkmısböyle kalıyosun...
![]()
TuningMert dedi ki:oBsCuR HoMmE dedi ki:Teknoloji alanındaki bütün meslekler, gıda, tekstil.
![]()
genetik ve çevre mühendisliği hayalimdibyjackep dedi ki:slm arkadaşlar..sizce geleceği en açık meslek veya meslekler hangisi yorumlarınızıda paylaşırsanız çok makbule geçer... ??? |)