Sizce Fenerbahçede teknik direktör kim olmalı?

PowerXitinia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ben olsam marius sumidicayı getirirdim çünkü adam 5li defans oynatıyor zaten biz çok gol yiyen takımız bize 5li defans anca yeter

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
Fenerbahçe beksiz bir sistemde oynayamaz. Keşke Emre'ye biraz sabır gösterseydi taraftar.

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
FM oynarken Vitor pereira aynı şekilde kovuldu ve slaven bilic geldi. 3 sene üst üste şampiyon oldu. :D

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
FM oynarken Vitor pereira aynı şekilde kovuldu ve slaven bilic geldi. 3 sene üst üste şampiyon oldu. :D
Bilic çok kötü bir teknik direktör. Pereira ondan çok daha iyi. Umarım Bilic gelmez.

Yağız Sabuncuoğlu'nun dediğine göre Löw için uğraşıyor Fenerbahçe.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
Fenerin teknik adamıyla birlikte başkanınında değişmesi gerekiyordu. Herkes teknik yetkilide sorun var sanıyor ama sıkıntı bnce yönetim tarafındada var bunun fenerlilerde farkında bu saatten sonra gelecek teknik direktörün istikrarlı bir performansı olcağını sanmıyorum. Bari genc bir yabancı hoca getirselerde alman veya portekiz ekolünden kavrulsa emre belözoğlunu karakter olarak sevmesemde teknik direktör ve futbolculuğunu beğeniyordum keşke fener devam etseydi. Bu arada darısı bizim terime insallah gider.