Sizce Fenerbahçe Bundan Sonra Ne Yapmalı ?

Meridian

Dekan
Katılım
8 Nisan 2012
Mesajlar
6,591
Reaksiyon puanı
765
Puanları
293
naALISJ.png


Öncelikle Galatasaray'ı tebrik etmek istiyorum. TEBRİKLER !

Mağlum bu sene pek istediğimiz gibi gitmedi. Pek çok hayal kırıklıkları yaşadık. Her sene olduğu gibi "Fenerbahçe bizi maçlarda kanser etti."
Yıl sonuna geldiğimizde sezonu ikinci veya üçüncü bitirmiş olacağız. Ben bu ikinciliği veya birinciliği hak ettiğimizi düşünmüyorum.

Bununla ilgili olarak "Sizce Fenerbahçe Bundan Sonra Ne Yapmalı ?" diye sormak istiyorum herkese. ( Fenerbahçeli , Beşiktaşlı , Galatasaraylı vs. ...)

*Bence ;

-Takım yönetim olarak ve futbolcu olarak baştan aşağı yenilenmeli. Ve bu öyle bir yenilenme olmalı ki 1 sene hiçbir beklentimiz olmamalı.
Takımı gençleştirmeli ve oturması için zaman vermeliyiz. Para olaylarını vs. izin verdiği kadar kimsenin gözünün yaşına bakılmamalı ve genç yeteneklere bu takımda şans verilmeli.

-Yıllardır Aziz Yıldırım unsuru var. Kimi zaman destek verdim kimi zaman destek vermedim. Ve artık bu kulübe zarar verdiğini düşünüyorum.
Tamam kabul. Bir çok şirketleşme yaşadı Fenerbahçe Başkanla. Ama gelecek olan başkana tarafsız destek olacak bir grup ( Aziz Yıldırım'ın yanındakiler ve Aziz Yıldırım) olursa zaten devamı gelecektir.

-Geçlerin dilinden konuşan , hallerinden anlayan T.D. şart. Ve sabırlı olmalı. İsmail Kartal ile olacak iş değil bu.


SİZLERİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

aziz.jpeg


4_d.jpg


1297413-27941128-1600-900.jpg
 

Matthew Bellamy

Profesör
Katılım
16 Nisan 2015
Mesajlar
3,234
Reaksiyon puanı
264
Puanları
243
Türkiye'de bu iş olmaz, hele hele Fenerbahçe'de sabır kelimesinin "S"si bile bulunmaz üzgünüm.Fenerbahçe'yi farklı kılan teknik direktörler olmuştu,TD'ler takıma bir kimlik sağlıyordu ve takım buna ayak uydurmaya çalışıyordu.Fakat İsmail Kartal bu işi beceremedi.Bunun dışında takım her ne kadar tecrübelide olsa, takımın en genç ismi Alper Potuk , oda 24 yaşında :unsure: Acil gençleştirilmeye ihtiyacı var takıma heyecan gelmeli, ruh gelmeli.Bu sene en çok bu eksikti.
 

goodolddays

Dekan
Katılım
30 Ağustos 2010
Mesajlar
6,907
Reaksiyon puanı
202
Puanları
243
Aziz Yıldırm hani şampiyon olamayınca "başarısız" teknik direktörleri gönderiyo ya, bu sefer İsmail Kartal'ı da alıp beraber gitmeliler.
Demişti ya hani "bundan sonra başarı İsmail hocanın, başarısızlık benim" diye, hadi gitsin başarısızlar. Her zaman yaptığı şey zaten, çok zor olmamalı.

başkanlık için bi önerim yok şahsen. Teknik direktör olarak Aykut hoca geri dönsün isterim. Artık yeterince dinlenmiştir ve bundan sonra eskisi kadar yıpranmayacaktır.

Aykut hoca döneminde ilk defa 18 yaşında birisi, Salih Uçan, ilk 11 çıkmaya başlamıştı, bence o günlere geri dönmeliyiz. Şampiyon oldu olmadı, orası ayrı mevzu ama bence başarılıydı.
 

bayadres

Profesör
Katılım
11 Haziran 2009
Mesajlar
1,206
Reaksiyon puanı
4
Puanları
218
Fenerbahçe hiç bir şey yapmasın arkadaş eline yüzüne bulaştırıyo :)
 

grkn-g

Doçent
Katılım
30 Kasım 2011
Mesajlar
883
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
ben arap ismailin buraya kadar gelebileceğine bile inanmıyordum az kalsın beni şaşırtıp şampiyon olacaktı ha bu başarısız yeteneksiz olduğunu gerçeğini değiştirirmi hayır neyseki şaşırtmadı beni allahtan bjk tekledide ikinci olup şl elemesi oynayacağın bi umut yeni teknik kadro iyi kura belki olur bişeyler bu saatten sonra yapılacak ilk şey yönetim derhal istifa edecek başka bir ihtimal göremiyorum ben
 

Bepob

Profesör
Katılım
11 Ağustos 2014
Mesajlar
3,655
Reaksiyon puanı
302
Puanları
263
Fenerbahçe şu saatten sonra kesinlike toplu değişikliğe gitmelidir teknik direktöründen tut sahadaki oyuncuya kadar gereksizleri artık yollamalıdır şuan takımdan gitmesi gereken rahat 6 tane topçu var ve kesinlikle takviye olarak alınması gerek 3 tane bölge var.
 
Üst