Sizce en iyi telefon nasıl seçilmeli?

semih34ist

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Bir sitede 2021’nin ey iyi telefonlarını gösteriyor. Fakat bence tüm telefonlar listelenmemiş. Örneğin Mi markasını göremedim ki bence en önemli bir telefon markası. Pekiyi cebimizdeki paraya uygun en iyi telefon nasıl alınır?

Son düzenleyen moderatör:

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Elektronik cihazlar da iyi ya da kötü seçimi bütçeye ve o bütçe aralığında ki cihazın kullanıcıya sunacağı performans ile ölçülür.
Günümüzde bir cihazın iyi olması için kriterler aşağı yukarı bellidir.
İşlemci gücü, kamerası, bataryası, dayanıklılığı...
Her sitede yazılan ya da paylaşılana da en iyisi buymuş diye bakmamak lazım tabii. Sonuçta o siteye o yazıyı girenlerin de hangi kriterleri baz alarak yazdığı tartışılır.
Pekiyi cebimizdeki paraya uygun en iyi telefon nasıl alınır?
Araştırıp bilene/bilenlere danışarak. Bütçenizi söyleyin görüşlerini belirtenler illaki olacaktır.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Bir sitede 2021’nin ey iyi telefonlarını gösteriyor. Fakat bence tüm telefonlar listelenmemiş. Örneğin Mi markasını göremedim ki bence en önemli bir telefon markası. Pekiyi cebimizdeki paraya uygun en iyi telefon nasıl alınır?
Bütçene göre alabileceğin cihazların işlemcisine,bataryasına,ekran kalitesine,kamerasına bakıp hangisi kafana yatarsa ona göre kararını verip alabilirsin.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Peki daha kesin bir öneri vermek isteyen olur mu? Birader al şunu git işte diyecek? Malum o telefonu almak için o parayı toplamak zor oluyor. Fakat telefon seçmekten de başım ağrıdı :)
Sen bütçeni yaz ben sana önereyim.

semih34ist

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Birader ben giderim Hepsiburadaya,teknosaya,n11'e.... yazarım bütçemi 5bin lira 10 bin lira çıkan telefonlardan uygun olanını karşılaştırdan seçerim zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 yıl önce telefon fiyatları 3bin lira iken 700 liraya Lenovo telefon almıştım, bir arkadaş önerisi ile. Çok iyi çıktı gerçekten. Uzun süre kullandım. Şimdi ben sana bir fiyat söylicem senin yaşam standartına göre bu çok düşük olur iplemezsin başka bir arkadaş çıkar derki, senin iplemediğin fiyatın yarısına, şu telefonu al! Kendi deneyimini belirttir. Benim için bu önemli. Yoksa bende biliyorum. IPhone iyi Samsug iyi... işlemci, ram, pixel değeri güçlü olsun...