Sizce en iyi ses sistemi markası hangisi?

Sizce en iyi ses sistemi markası hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    249

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Bang&olufsen li laptop dinlemedim de hiç Altac Leasing olsun (HP), Harman Kardon olsun (Toshiba) hiç biri 5 para etmez bence.

Hoparlörler tükürük kadar hocam ne ses çıkacak ondan.

Ben kendi laptopumu creative 5+1 USB ses kartı ile kullanıyorum, ordan da optik ile amfiye. Ancak öyle müziğin keyfi çıkıyor benim için.
bir mağazada deneyein bence asus laptoplarda :) bang&olufsen dünya markası :)
o dediğin markaların da hoparlörleri iyidir fakat sesi işleyen teknolojileri o kdar iyi olmayabilir mesela asuste sonic master diyor kendi teknolojisine ama toshibada hp de falan duymadım bn hiç :)

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Bang & Olufsen diyeyim.Bazı arkadaşlar laptop yazmış da bu sistemi AUDİ kullanıyor.O derece yani.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Notebook'lardaki harman kardon vs hava civa. Göz boyama. Stereo ses veren bir cihazdan, düşük watt'da ne bekliyorsunuz ki...

Bu anket bence de değişmeli...

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Behringer veya üst düzey beats

Mr_YAMYAM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biz profesyoneller PIONEER markasına PEYNİR şeklinde hitap ederiz.
7'' lik bir ELECTROVOICE hoparlörün 1000$ civarında satıldığını düşünürsek, buraya gelinceye kadar çoğu arkadaşımızın bazı kalite unsurlarını teknik olarak bilmeleri gereklidir.
En azından multi-channel tekniğinde THX sertifikasının ne olduğunu araştırsınlar.

AsDErA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Amfi dahilmi? Hiç bahsedilmemiş. Evinize en kralını döşeyin ama amfisiz bir işe yaramaz.
Bunların arasında Bose derim.
Herkes evindeki malzemeyi yazmasın lütfen. Ben bu yaşıma kadar hep BOSE set hayali kurdum ve hala olmadı inşallah olur.
JBL de iyidir.
Pioneer
Harman

Eleskovic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Logitech diyen arkadaşlarım bana gücenmesinler ama ses sistemi sadece Teknosa'larda bulunan dandik Logitech ürünlerinden oluşmuyor.Altec Lansing, Bose, JBL gibi markalar dünyanın önde gelenleridir.Logitech en fazla bilgisayar için 5+1 üretir.Diğerleri çok daha büyük markalar.

bthnks3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5+1 alıcağıma jamo yada yamaha ns-777 alırım 2 tane 1 adet de sw 015.Hifi olarakda gene yamaha rx-v773 .
En kötü tercihim böyle olsun :D . Para olsaza rx-z11 alsak..

uygar2580

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Beats audio benim telefonumda bile var ama tabi sadece sertifika ve yazılım. Mediamarkt ta bose ve beats 2 masaüstü sistem yan yana duruyordu. İkisinide denedim, bose açık ara daha iyi ses veriyordu tokluk ve berraklık olarak. Beats ta geri kalır değildi. Logitechinde THX li ses sistemleri var bunları unutmamak gerek ama BOSEnin yeri ayrıdır. Ayrıca bose birçok marka premium otomobile fabrikasyon olarak ses sistemi yapar.

IXI.VALUE.IXI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ses yüksekliği ile kalite aynı şey demek değil. PC için Bose, Jamo, Klipsch, Acoustic Energy, JBL, Harmon Kardon, Audioengine, M-Audio ve hatta Altec Lansing gibi markaların yanında Logitech demek olmaz.

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben bugün Creative T6160 5+1 aldım. Vatan Biligsayar'dan %25 indirimle 127 TL'ye aldım. Kulağımın pası silindi. Çok manyak birşey... :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Elbette çok çok iyi markalarda vardır ama LogiTech Z5500 Efsanesi yüzünden LogiTech diyorum.. Gerçi hangi akla hizmet üretimini durdular bilmiyorum..

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sony'deki ses kalitesini hiçbi'yerde bulamadım ben daha..

connected

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o kadar marka yazılmış yazılmasına da pr kokulu bu ankette creative microlab logitech yerine neden ONKYO, YAMAHA, DENON, MARANTZ, NAD yazılmaz. bu markalar varken ne yapayım microlabı creative'i logitech'i. bunu açan arkadasın ya bu markalardan haberi yok ya da pr yapıyor...

sen ne kullanıyorsun dersen: onkyo TX-NR717

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Logitech kullanıyorum ama bence Sony

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu daha çok siz hangisini kullanıyorsunuz olmuş, türkiye'deki çoğu anket gibi. herkes kendi kullandığını en iyi demiş. PC için ses sistemi kullandığım zamandalarda Logitech kullanıyordum, şimdi listede harmann kardon varken logitech en iyi mi diyeyim? :D:D

Bu arada Bose, yer aldığı segment/markalar arasında en işe yaramayanıdır. tasarımlar harika, ama sadece o.

High-end bakıyorsun B&W, bazı harmann kardon'lar, Bang Olufsen, Focal, bir çok italyanlar falan uzar gider :)

burda harmann kardon, microlab, jbl, pioneer, bose diyebiliriz. yamaha da çok iyidir.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Pionner sony creative logitcehi hiç denemedim duymadımda sesini :)

KrizaGold

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an Logitech X-540 kullanıyorum çok memnunum, öncesinde Philips ve daha da öncesinde Creative'de kullandım en kaliteli sesi Creative veriyordu kuşkusuz. 2006 yılında da Creative'in mp3 çalarını kullanıyordum ve son seste kimse kulağında tutamıyordu çok kaliteli ses çıkışı vardı.

SkyGOD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anfisi büyük olan kazansın :)) saka bi yana anfilerin kapasitesi aynı oldugunu varsayarsak ısınma problemi olmayan en iyidir. ne kadar güç harcadigi beni baglamaz. faturayı ödeyen düşünsün. ses sistemi bilgisayar da kullanılacaksa creative i tek geçerim. tv de philips araba da pionner.

Enano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Baktım ama kimse yazmamış bence Onkyo.

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Crative tabikide.3 yıl oldu hala sağlam.Bozulsun da 2+1 alıyım diyorum ama bozulma namına birşey yok :)