Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orta seviye Mouse olarak Logitech. Üst seviye mouselarda Logitech ve Microsoft.
Klavye vallahi nedense çok eğilmediğim bir konu, fazla bir söyleyeceğim şey yok o nedenle. Ama bir şey alacak olsam ya da biri benden tavsiye istese, Logitech veya Microsoft'tan rahat ettiğini al derim.
logitech cok iyi, microsoft urunleri de cok iyi, mouse alirken ilk dikkat ettigim konu mouse tuslarinin cikardigi ses, bu konuda cok arastirma yaptim ama fiyat performans acisindan iyi sonuclar veren bir mouse bulamadim, en sonunda bilinmeyen markalara bakmak zorunda kaldim, tuscani hd-m324s optic mouse bu konuda cok iyi, ebaydan satin aldim, cok sessiz bir mouse, windows un kullanim keyfini artiran bir mouse desem yeridir arkadaslar, 12 euro civarinda ama aldigima degdi.
Microsoft wireless keyboard 3000 kullanıyorum. Klavye harika. Bir tek caps ve num lock ışıkları yok o kadar. Ama fare için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
Fare de açma kapama tuşu yok. kapamak için usb alıcıyı altına takman gerek. Her seferinde kasadan sök tak güzel işkence. Microsoft iyi düşünmüş
Bende ne yapayım kürdan sıkıştırdım araya Ama genelde 2. seçenek olarak kullanıyorum microsoft fareyi. İlk tercihim inca iwm 500gl. İncanında maşallahı var süper pil yiyiyor
Bitince piller şarj olana kadar microsoft wireless mouse 5000i kullanıyorum
Ama siz siz olun klavyede microsoft, farede logitechten şaşmayın