Sizce değişirmi ?

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba bu forumda yeniyim yaklaşık 2-2.5 yıl önce toshiba a500 19w aldım şuan ekran kartı ve belleğini değiştirmek istiyorum bide ssd taktırmak acaba parça ları değişirmi servisinin yapmıycağını biliryorum ayrıca lanet olsun onlara parçaları kendim alıcam bellek ekran ssd felan

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] size yardımcı olacaktır sabırlı olun

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ramini değişirsin. hddyi çıkarıp ssd de takarsın ama ekran kartını değişmek çok zor. mobil ekran kartları piyasada satılmaz. ebay gibi sitelerden getirtebilirsin. getirtsen de anakarta uymayabilir. montajı seni zorlayabilir.

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yardımın için çok sağol şu an pc de 5400 rpm 400 gb hard disk var onu artırıp 7200 rpm yapsam ram 8 ama 4ünü kullanıyor onuda 16 yapsam bir sorun teşkil edermi uyumluluk konusunda ana kartı değiştirilebilirmi bide ? buda ekran bilgisi[TABLE="class: productSpecTable, width: 884"]
[TR="class: light"]
[TD]boyut : 40,6 cm (16,0”)
tür : LED arka plan ışıkları ve 16:9 en boy oranıyla Toshiba TruBrite® HD TFT Yüksek Parlaklıkta ekran
dahili çözünürlük : 1.366 x 768[/TD]
[/TR]
[TR="class: shade"]
[TD="class: firstCol"]Ekran bağdaştırıcısı[/TD]
[TD]tür : CUDA™ teknolojisini destekleyen NVIDIA® GeForce® GT 230M
bellek kapasitesi : 1.024 MB ayrılmış VRAM (TurboCache™ teknolojisini kullanan toplam kullanılabilir grafik belleği, 32-bit işletim sistemi ve 3 GB sistem belleği ile en fazla 2.301 MB; 64-bit işletim sistemi ve 5 GB sistem belleği ile en fazla 3.310 MB olabilir)
bellek türü : DDR3 Video RAM (sırasıyla Video RAM ve sistem belleği birleştirilmiş)
bağlı veri yolu : PCI Express®

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]