Sizce çirkinmiyim yakışıklımıyım ?

Reaksiyon puanı
0
IMG_20170819_134740.jpg Konuşmaya başladığımız ilk zamanlarda arkadaşım olarak görüyordum ama aradan 3 ay geçtikten sonra etkilendim ondan. Güzelliğinden değil karakteri etkiledi beni. Etkileyici bir güzelliği yoktu ama zaman geçtikçe sınıfın en güzel kızı oymuş gibi geliyordu bana. Gözüm ondan başkasını görmez, başka kimseye bakamaz olmuştum. Doğru kişi o diye düşünmüştüm. Kalbimin sahibini buldum sanmıştım ama yanılmışım. Başkasından hoşlanıyormuş. İstemedi beni. Bunu öğrenince yıkıldım. Bütün mutluluğum sevincim her şeyim onunla gitmişti. Yerine karamsarlık mutsuzluk umutsuzluk olumsuz düşünceler geldi. Hiç bir şeyden zevk alamaz hale geldim. Hayata küstüm. Sevmedim ama gerçekten etkilendim ve üzülen ben oldum. Anladım ki seven her zaman üzülüyormuş. Ben de kimseyi sevmeyeceğim artık. Sevince karşılık bulamayan üzülen ben olacağım. Aşkın tatlı tarafını hiç bir zaman yaşayamayacam onun için aşk defterini kapattım. Aşk'a inancım kalmadı. 22 senedir olduğu gibi yalnız yaşamaya devam edeceğim.

Başımdan geçen red olayı bu üzüldüm baya çünkü ilk di hayatımda değişime karar verdim ve ilk olarak kilo verdim. Sizce nasıl olmuş? Çirkinmiyim yakışıklımıyım?

Gözlüklü halim eski halim,Gözlüksüz halim yeni halim 14 kg verdim toplamda.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Merhaba, öncelikle çirkin değilsin dostum.

Gönül mevzuna gelince, yaşadığın şey normal. Yani, senin ondan hoşlanıp onun senden hoşlanmaması normal. Hayatın kurallarından biri bu, çoğu zaman sevdiğine kavuşamaz insanlar.

Ve seni reddetmesinin sebebini sadece dış görünüş olarak yorumlamamanı tavsiye ederim. Ten uyumu kadar zihin uyumu, ruh uyumu, kalp uyumu da önemlidir. Ve diğer üçü birbirine denk düşerse, güzellik basit bir değişim olarak kalır.

Kilo vermene ise açıkçası bir kardeşin olarak sevindim, bu senin ne kadar kararlı ve azimli olduğunu gösterir.

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Güzellik göreceli bir kavramdır. Her insan güzeldir aslında, kimi seni yakışıklı bulur kimi bulmaz sorun bu. Kimi hoşlanır senden kimi hoşlanmaz. Bunlara fazla takılmamanı öneririm. Sen hayattan zevk al yeter ki. Onun için sana şu sözü öneririm;

Erkekler güzel kadınları severler ; ama kadınlar sevdiği erkekleri yakışıklı bulurlar ;)