Sizce bu telefonlardan hangisini alsam ?

Sizce bu telefonlardan hangisini alsam?

• XperiaX

Kullanılan: 4 36.4%
  • LG g flex 2

Kullanılan: 1 9.1%
  • Sony XPeria Xa

Kullanılan: 0 0.0%
  • Xiaomi mi 5 prime

Kullanılan: 3 27.3%
  • xiaomi redmi pro

Kullanılan: 0 0.0%
  • Xiaomi Mi Max

Kullanılan: 1 9.1%
  • Xiaomi Mi 5

Kullanılan: 2 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    11

IKrakeN8

Asistan
Reaksiyon puanı
42
- LG g flex 2
- Xiaomi Mi 5
- Xiaomi Mi Max
- Sony XPeria Xa
- Xiaomi mi 5 prime
- xiaomi redmi pro
- samsung galaxy c9 pro

Benim gönlüm şuanlık Samsung galaxy c9 pro ve Xiaomi mi 5 prime da ama karar veremiyorum :)
Beni 3-4 yıl götürür mü ?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
- LG g flex 2
- Xiaomi Mi 5
- Xiaomi Mi Max
- Sony XPeria Xa
- Xiaomi mi 5 prime
- xiaomi redmi pro
- samsung galaxy c9 pro

Benim gönlüm şuanlık Samsung galaxy c9 pro ve Xiaomi mi 5 prime da ama karar veremiyorum :)
Keşke anket şeklinde yazsaydın daha kolay olurdu. Ben c9 pro modelini çok beğendim 2 yıl kesin götürür ama 3.4 yıl götürür mü bilemem

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Xiaomi mi5 prime kesinlikle öneririm harika aralarında en güçlü cihaz

IKrakeN8

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Keşke anket şeklinde yazsaydın daha kolay olurdu. Ben c9 pro modelini çok beğendim 2 yıl kesin götürür ama 3.4 yıl götürür mü bilemem
ben şuan İphone 4s kullanıyorum wifi si bozuldu bozuk olmasa hala kullanırım ama eskisi gibi hiç yavaşlama yok c9 pro böyle olabilir mi ? yani donma kasma falan olurmu hep eski gücünde olurmu ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Xiaomi mi5 prime kesinlikle öneririm harika aralarında en güçlü cihaz

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
ben şuan İphone 4s kullanıyorum wifi si bozuldu bozuk olmasa hala kullanırım ama eskisi gibi hiç yavaşlama yok c9 pro böyle olabilir mi ? yani donma kasma falan olurmu hep eski gücünde olurmu ?
--- Gönderi Güncellendi ---

2-3 götürür güncel bir cihaz, batarya ve ekran daha önemliyse mi max kamera ve performans için mi 5 prime

ATSIZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yazdığın modeller arasında yok ancak, Sony XperiaX kullanıyorum ilk çıktığında almıştım ve şu ana kadar tek bir problem yaşamadım. Muhtemelen 3-4 yıl kullanılabilir :)

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
2-3 götürür güncel bir cihaz, batarya ve ekran daha önemliyse mi max kamera ve performans için mi 5 prime
Zor kardeşim bende 6s servise vermiştim batarya sorunu yüzüne 4s kullandım yani olsa kullanmam denilmeyecek bir telefon ıos un güzelliği ilerleyen yıllarda belli oluyor

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
- LG g flex 2
- Xiaomi Mi 5
- Xiaomi Mi Max
- Sony XPeria Xa
- Xiaomi mi 5 prime
- xiaomi redmi pro
- samsung galaxy c9 pro

Acıkcası ben mi5 prime derim. 3 4 Yıl götürür mü dersen ? Eğer ki ilk 1 2 ay sıfır sıkıntı yaşarsan büyük bir ihtimal uzun süre kullanırsın ve ithalatçı garanti ile uğraşmazsın. Yalnız sağlam kılıf ve ekran koruyucu ile kullanırsan çok daha iyi olur. Onun dışında eğer 4 sene değilde 2 3 sene kullanma ihtimalın çok yüksek üzülmezsinde 1200 lira civarında aldıgın için hele ki dolar kuru bu seviyedeyken :D

IKrakeN8

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Yazdığın modeller arasında yok ancak, Sony XperiaX kullanıyorum ilk çıktığında almıştım ve şu ana kadar tek bir problem yaşamadım. Muhtemelen 3-4 yıl kullanılabilir :)
Teşekkürler listeme bir telefondaha eklettin şimdi karar vermem daha zor olucak :DD

IKrakeN8

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Telefondan ne istiyorsun. Güç ? Batarya kamera ?
Güç :) ama çok da güçlü olmasına gerek yok sosyal medyada kasmadan donmadan hızlı geziniyim oynadığım oyunlar da belirli zaten çok güç isteyen oyunlar oynamıyorum :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Güç :) ama çok da güçlü olmasına gerek yok sosyal medyada kasmadan donmadan hızlı geziniyim oynadığım oyunlar da belirli zaten çok güç isteyen oyunlar oynamıyorum :)
Mi5 prime c9 pro A8 2016 ya bak A8 2016 note 5 işlemcisi c9 prodan güçlü A8 2016da 3 GB LPDDR4 var C9 proda 6gb LPDDR3 var mi5 prime i biliyorsundur üçünden birini seç
Mi5 prime en güçlüleri işlemci olarak

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Konuya anket eklenmiştir, iyi forumlar dilerim. :)

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Bence uygun fiyata günlük yapıcağın işleri rahat bir şekilde yapabilceğin bir cihaz bak teknolojinin sonu gelmiyor malesef her sene yeni bir model çıkıyor ve amiral gemisi diye aldığın cihaz ertesi sene 1 yıllık olmuş oluyor şuan s8 alsan seneye s9 çıkınca cihazın geçmiş teknoloji ürünü olucak artık kendi şahsım adına yeni bir cihaz alıcak olursam 4 gb ram 12 mp kamera vs vs özelliklerine bakmıcam cihazın artık bazı şeyler standarta bindi arkadaşlar 600 700 liralık cihazlar bile çok güzel fotoğraflar çekiyor artık bence bütçeni belirle o seviye işini hakkıyla görebilcek beklentilerini karşılıcak bir cihaz al kendine.

IKrakeN8

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Mi5 prime c9 pro A8 2016 ya bak A8 2016 note 5 işlemcisi c9 prodan güçlü A8 2016da 3 GB LPDDR4 var C9 proda 6gb LPDDR3 var mi5 prime i biliyorsundur üçünden birini seç
Mi5 prime en güçlüleri işlemci olarak
mi5 prime da böyle hata falan olur die korkuyorum işte güncellemesinde, telefon türkçe olucak mı ? aldığım gibi bi kurulum yapmadan kullanabilicek miyim ? falan bunlar kafamı çok karıştırıyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
mi5 prime da böyle hata falan olur die korkuyorum işte güncellemesinde, telefon türkçe olucak mı ? aldığım gibi bi kurulum yapmadan kullanabilicek miyim ? falan bunlar kafamı çok karıştırıyor.
Mi5 kullanıcılarına sor onu kulübü vardı gez bulurusn