Sizce Bu Hostingi ne Yapmalı ???

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hayırlı geceler arkadaşlar. Bir dergi aldım ve hediyesi bedava hosting. Özellikleri:

• [*=left]WordPress Kurulu Hazır Sistem
    [*=left]1 Yıllık Ücretsiz Hosting
  • 5 GB Disk Veri Depolama Alanı
  • 50 GB Aylık Trafik
  • 1 Adet Eposta Oluşturabilme
  • 1 Adet Veritabanı Oluşturabilme
  • Ücretsiz .sitewebadam.com Uzantılı Alan Adı
  • Anında Aktivasyon
Sizce bu özellikler iyimi ? Satabilirsem nakite mi çevireyim ? Yoksa kendim mi değerlendireyim ?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Bu özellikteki hostingi çok rahat ücretsiz olarak bulunur diye düşünüyorum. Nakit olarak bir getirisi olmaz.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bu özellikteki hostingi çok rahat ücretsiz olarak bulunur diye düşünüyorum. Nakit olarak bir getirisi olmaz.

Peki nasıl kullanmalıyım ? Bir online film ve dizi sitesi yapsam trafik sorun olurmu ? Daha önemlisi Host sitesi illagal diye iptal edermi ?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Peki nasıl kullanmalıyım ? Bir online film ve dizi sitesi yapsam trafik sorun olurmu ? Daha önemlisi Host sitesi illagal diye iptal edermi ?

Büyük ihtimal edeceklerdir çoğu hosting firması sunucularında illegal içerik barındırmaz, izin vermezler de bu şekilde kullanmana. Blog olarak kullanabilirsin.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Büyük ihtimal edeceklerdir çoğu hosting firması sunucularında illegal içerik barındırmaz, izin vermezler de bu şekilde kullanmana. Blog olarak kullanabilirsin.

Tamam sağol. Teşekkür ederim. Domain için önerebileceğin bir site varmı ? veya bu verdikleri alan adını kullanıp sonra değiştirme imkanı varmı?