Sizce bu bilgisayarı almalı mıyım yada yerine ne önerirsiniz?

EnesPolatdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13

Seneye üniversiteye gideceğim İstanbul'da yaşıyorum şuan Ankara'ya gideceğim hedefim o pc müh. okuyacağım için bilgisayar lazım olacak benim emektar da eskidi o yüzden yenisini almaya karar verdim üniye gidince sizce bu bilgisayar iyi mi forumlarda casper alma ne alırsan al gibi yazılar gördüm hep nedeni nedir bu fiyatta bu özelliklerde daha iyisi var mı lütfen o fiyata masaüstü toplarsın demeyi kesin bende biliyorum ama laptop lazım taşınabilir olduğu için

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
casper'dan sakız alınmaz Lenovo,acer,asus bak.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
2021 içerisinde yeni laptoplar gelecek. Şu an karar vermek için erken bence.

oguzrx

Profesör
Reaksiyon puanı
680

Seneye üniversiteye gideceğim İstanbul'da yaşıyorum şuan Ankara'ya gideceğim hedefim o pc müh. okuyacağım için bilgisayar lazım olacak benim emektar da eskidi o yüzden yenisini almaya karar verdim üniye gidince sizce bu bilgisayar iyi mi forumlarda casper alma ne alırsan al gibi yazılar gördüm hep nedeni nedir bu fiyatta bu özelliklerde daha iyisi var mı lütfen o fiyata masaüstü toplarsın demeyi kesin bende biliyorum ama laptop lazım taşınabilir olduğu için
Sakin alma
Tulpar T7 V19.7 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu daha güçlü casper alınmaz artık almayın şunu

Clawlerone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Monsterın ucuz bilgisayarlarından almanı tavsiye ederim, Casper biraz sıkıntı

EnesPolatdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Monsterın ucuz bilgisayarlarından almanı tavsiye ederim, Casper biraz sıkıntı
ucuz olmasına gerek yok bu fiyat aralığında yaklaşık yine 8 9 yıl götürebilecek bir bilgisayar arıyorum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sakin alma
Tulpar T7 V19.7 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu daha güçlü casper alınmaz artık almayın şunu
bu baya güzelmiş herkes monster öneriyor vardır her halde bir bildiğiniz sanırım monster alacağım ama rami yükseltmeliyim