Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle doğru. Belki ismini duymuşsunuzdur duymayanlarımız için çok açık ispatlar sunan bir blog yazarı msikkofield takma isimli okumanızı mutlaka tavsiye ederim.Bu belgeselide mutlaka izleyeceğim. Teşekkürler ak47love.
50 bölümünü baştan sona izledim süperdi tabi üstünden baya zaman geçti ama çoğunlukla amerikadaki insanları uyarmak için yapılmış video başta yadırgamanız mümkün.
Diziye baktım şimdi.Dizide anlatılan herşeyin zaten bilincindeydim ama yinede güzel bir çalışma olmuş.5 bölümü izledim.Boş vakitlerimde devam edip farkındalığımı arttırabiliirim.
Soruna gelicek olursak."Evet.Anlatılan herşey gerçek."Eksiği var fazlası yok.Dünya'da bir insan açlıktan öldüğünde bundan bütün insanlar sorumludur.Çünkü Dünya'da bi kaç gezegen dolusu canlıya yetecek kadar nimet vardır.Bu bolluk ve berekette eğer bir insan açlıktan ölüyorsa bundan bütün insanlık sorumludur.Bir insanın açlıktan ölmesinin sebebi Dünyayı yöneten lobinin daha da zengin olma hırsıdır.Dünyadaki bütün tarım alanlarını, bütün doğal kaynakları, bütün petrolleri, bütün para kaynaklarını elinde tutan bu lobi parası olmayanı ölüme mahkum etmiştir.Ve buna izin veren "BİZİZ".Onları görmezden gelen, duymayan, işlerine karışmak istemeyen, korkan ve boyun eğen bizleriz.Kollektif bilincimizi esir almalarına izin veren bizleriz.Düşünce gücümüzü onların avucuna teslim eden bizleriz.Ve onlara bu gücü veren bizler eğer istersek onlardan güçlerini geri alabiliriz."Biz mi kurtaracaz Dünyayı, amaann canım bizene, napalım yani ölelim mi, ne yani alışverişte mi yapmayalım, ne !? akıllı telefonumu mu bırakayım, böyle gelmiş böyle gider yapcak bişey yok ! " demeyin !!! Herkes üzerine düşen görevin 10 da birini yerine getirse bu savaşı kazanıbiliriz.Ama kimsenin umrunda değil.Kimse bilmiyor veya bilmek istemiyor.Zaten gözleri ve kulakları mühürlenmiş olanlar bu gerçekler karşısında kahkayı basıp kahvesinden bi yudum sigarasından da bi fırt çekip sefil hayatına devam ediyor.
Şu videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.İlk izlediğinizde hiçbirşey anlamıcaksınız o yüzden sonra bi alttakinide izleyin dostlar.