Sizce aŞk neden vardır???

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
herkes döksünn içindekileriii ;) ....
ilk döken ben olayım (A) aşk önce bulutlarda uçmak sonrada ani inişe geçip yere çakılmak için vardırr !!!

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
eee imtihan dünyası diye boşuna demiyorlar dimi

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Aşk insanlar için ilk zamanlar eşi bulunmayan mutluluk ilerleyen zamanlarda ise acısına dayanılamayan bir yara gibidir. İnsanların bunu yaşaması için vardır.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
ziraatci63 dedi ki:
aşk önce bulutlarda uçmak sonrada ani inişe geçip yere çakılmak için vardırr !!!

bencede :(. deişik bir sınanma şeklimizde olabilir...

chimera haklı...

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
chimera dedi ki:
Aşk insanlar için ilk zamanlar eşi bulunmayan mutluluk ilerleyen zamanlarda ise acısına dayanılamayan bir yara gibidir. İnsanların bunu yaşaması için vardır.
çok güzel demişsinde irdeleyelim biraz bu konuyuu :)madem nihayetinde acı çekicez o zaman hiç olmasın dahaa iyi ?

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
ziraatci63 dedi ki:
chimera dedi ki:
çok güzel demişsinde irdeleyelim biraz bu konuyuu :)madem nihayetinde acı çekicez o zaman hiç olmasın dahaa iyi ?
bencede hiç olmasın daha iyi

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
mavinok.ta dedi ki:
ziraatci63 dedi ki:
chimera dedi ki:
bencede hiç olmasın daha iyi

Olmazsa olmaz. Aşk insanların her zamanki hallerinden daha farklı bir halde davranmalarını aslında görmedikleri yüzlerini görmelerini sağlar. İnsanların bu yüzlerini ve davranışlarını görmeye ihtiyacı var. Karşısında bir güler yüz elini tutan sıcak bir el, onu sarmalayan bir beden ister. Zor zamanlara olunmasını zor zamanlara ortak olmayı ister insanoğlu. Peki bunu insan mı ister yoksa gönül mü ister (A)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
:R wışşşşş Soruya bak bee :S :O

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
insan yalnız kalmak istemeyebilir çok güzel açıklamışsın chimera fakat çok kötü şeyler yaşanacağı için sonunda hiç başlamamak en iyisi bence...ben yalnızlığı tercih ederim...

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Emin ol bunu şuan ki konumundan dolayı öyle söylüyorsun. :)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
belkide insan psikolojisinde olan bişeydir.tamamen sanaldır,sanıdır.aşık olduğunu sanıp tamamamen bir menfaat zincirinden oluşan bi olgu olamaz mı?

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
ziraatci63 dedi ki:
belkide insan psikolojisinde olan bişeydir.tamamen sanaldır,sanıdır.aşık olduğunu sanıp tamamamen bir menfaat zincirinden oluşan bi olgu olamaz mı?
olabilir bunlar nefsi duygular sonuçta...

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bence aşık olmak erkeklere has bi özellik,Ne istediğini bilmeyen bi kızın aşık olabiliceğini zannetmiyorum,ben derimki;Evlenmeden aşık olduğun kişiyle kesinlikle evlenme(yani ona aşık olduğunu belli etme :D )yoksa bu ilişki sürmez(çekilmez),Böle ilişkilerde "Aşk bir otobüstür binmesini bilmeli son durağa gelmeden inmesini bilmeli" felsefesini uygulamakta fayda var ;D ,Saf ve Temiz kız vardır,ta ki sen onunla takılmaya başlayana kadar artık o saf ve temiz kız deildir,senin gibi sümsükle ilgilenecek kadarda salak deildir(sadece tecrübe edinir),daha yakışıklısını,zenginini bulur ;D Bulsun bakalım senin gibi aşığını bulabilicekmi,zengin dediğin hergün birinde olma imkanı var,para onu azdırmıştır(hepsi için aynı deil ama çoğunluk),o da aşkı bulamaz ama, Kız bilmez Zengin oldumu neler yapar,Aşık oldumu neler neler yapar!!!"bir erkek onun için!!" Burayı okuyorsan komple okumuşsundur,Okumuşsan,sıkılmış olabilirsin,Sıkılmışsan hakkını helal et,Gözlerini yordum,Ben mi dedim sana oku diye....

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
ziraatci63 dedi ki:

Yok hayır bence olamaz. Neden dersen sanal olan soyutturç Soyut olan ise elle tutulup gözle görülemez. Ama aşkı aşık olduğun kişinin gözlerine baktığında görebilirsin. Demek ki neymiş aşk sanal değil gerçekmiş. ;) Menfaat zinciri konusuna gelince evet onu menfaat yönünde kullananlarda var tabi.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
aşk aşk aşk!!
bizi bizden alan şey... seni durgunken yoğun hale getiren
gülerken hüzünlendiren birşey... Bunca şarkının ana kaynağı insanların uğruna nelerden vazgeçtikleri şey

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
oooff of ne siz sorun ne ben söliim :P valla bilim açıklayamamış neden var ben nasıl açıkliyim zor işler bunlar :)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
EzOhİsTaN dedi ki:
oooff of ne siz sorun ne ben söliim :P valla bilim açıklayamamış neden var ben nasıl açıkliyim zor işler bunlar :)
zor ve boş işlerrr mi acabaa?

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
her şey varmış ortada bakmışlar bize bir işkence lazım. mazoşizt zamanlarımızda ne yapacağız diye.. düşünmüşler. ortaya aşk çıkmış..

apple'ın doğuşu gibi. bir garajda ellerde elma.. vs vs vs....

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
otantic76 dedi ki:
her şey varmış ortada bakmışlar bize bir işkence lazım. mazoşizt zamanlarımızda ne yapacağız diye.. düşünmüşler. ortaya aşk çıkmış..

apple'ın doğuşu gibi. bir garajda ellerde elma.. vs vs vs....
ya zaten çin liler zamanında yeterince işkence yapmışşş aşka ne gerek varrr:)

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
walla hocam benden uzak dursun da elimi ayagımı bağlıyo bu meret :)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
amesfa dedi ki:
ziraatci63 dedi ki:
amesfa dedi ki:
ziraatci63 dedi ki:
EzOhİsTaN dedi ki:
zor ve boş işlerrr mi acabaa?
Zor olduğu kesinde :)
boş olduğuna yorum yok diosunn :P

Boş olduğu konusunda bişe diyemem açıkcası
korkuyomusun yoksaaa?

wbmstr

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ya abi bende aşık olmadan önce 'yok ya ben aşık olamam ki,o benden uzakta bende ondan uzakta dursn' derdim ama insan aşık oolunca anlıyo aşkın insan için ne kadar vazgeçilmez bişi olduğunu ...

abi aşk bence sevdiğin insann seni göklere çıkarmasındır .. seni sevdiği ve seninde onu sevdiğin her an seni göklere çıkarıyo ama hızlı ama yavaş bu aşkın şiddetine bağlı ..seni o kadar yükseğe çıkarıyo ki hiç çıkamayacağın bi yüksekliğe ama seni bıraktımı, aşk bi bittimi sn o çıktığın yükseklikten aşağıya hızla düşersn ve yere çarptığın zaman ise o sende silinemez imkansız bir yara açar ...

Onun için ya sevdinmi sende sevdiğin kişide gerçekten sevecek ve ömür boyu beraber mutlu mesut hep yükselen bir aşk la yaşıycaksn yada hiç yülselmeden kendini aşağıya atacaksn ki en az yarayla kurtulasın...

saygılar...:):):)

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hayatın anlamı. aşk boş değildir tam tersi aşksız bi hayat bomboştur bence :)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
EzOhİsTaN dedi ki:
hayatın anlamı. aşk boş değildir tam tersi aşksız bi hayat bomboştur bence :)
bence değildir.aşk olmasada oluyoo hemde daha ii oluyo belki bi kalp yarım atıyoo ama nihayetinde atıyoo