A20Cihaz ne?
Gerekli degil, özel bir Android 10 özelliğine ihtiyacın varsa yükle sadece.
Öyle bir dünya yok işte. En yeni sürüm en iyi sürüm mü ? android güncellemesi verilir 2 ilave güncelleme ile sorunlar halledilir genellikle. Buna göre güncelleme yapın. Yani şuda var. Ben şimdi ufak tefek ama göze sık gelen sorunların halledilmesi için niye bekleyerek kafa yiyeyim?En yeni sürüm en iyi sürümüdür. Başkalarında olan sorunlar sizde olacak diye bir şey yok. Siz yükleyin, bir sorun olursa zaten güvenlik güncellemeleriyle düzeltilir.
Yapmayın ya görebde sanki android 9 u 2015 çıkışlı sanacak. Hangi uygulama android 8 den destek çekmiş söyler misiniz.Artık yavaş yavaş uygulamalar eski android lerden desteğini çekiyor.Android 10 hem daha güvenli,iyi hemde teması daha güzel.Android 9 u Windows 8.1 ,10 u Windows 10 a benzetebiliriz
Kendi cihazım Android 9 çıkışlı. Ardından 10 tabalı One UI 2.0 sonra da 2.1 aldı bir tane bir sorun çıkmadı. Ki çıksaydı da zaten aylık olarak aldığım ilk güncellemede sorun hemen çözülürdü.Öyle bir dünya yok işte. En yeni sürüm en iyi sürüm mü ? android güncellemesi verilir 2 ilave güncelleme ile sorunlar halledilir genellikle. Buna göre güncelleme yapın. Yani şuda var. Ben şimdi ufak tefek ama göze sık gelen sorunların halledilmesi için niye bekleyerek kafa yiyeyim?
Android sürüm yükseltmesi yaparken 5 defa düşünün. Normal yamaları filan yapın yani sorunlar düzeltiyorlar çünki.
Wp instagram ve telefonu alo alo için kullanan biri ha birde pubg ekleyim yani şuanki android sürümümde sıkıntı yoksa yamaları aldıysam ben yeni sürüme geçerek niye takılmalara ufak tefek şeylere katlanayım ya benim telefonumda bunların olma riski olursa, ben riskin olduğu şeye girmem.
Ha yapmak isteyen yapar.
Şarjın erir ekranın sapıtır. Wifide kopma olur binbir türlü problem var çıkma olasılığı olan... güncelleme yapıldıktan sonra telefonu bir önceki sürümede döndüremiyoruz ki.
Bana kalırsa gerek yok. Siz bilirsiniz yinede.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapmayın ya görebde sanki android 9 u 2015 çıkışlı sanacak. Hangi uygulama android 8 den destek çekmiş söyler misiniz.
Saçmalamayın lütfen. Yanlış yönlendirmeyin insanları. Her yıl yeni sürüm çıkıyor ona bakılırsa. Yandık bittik biz. Arkadaşımda android 7 var. Wp kullanıyor facebook instagram.. kullanıyor yani hiç biride çekmiyor ki desteğini.
bu konuda size katılıyorumGerekli degil, özel bir Android 10 özelliğine ihtiyacın varsa yükle sadece.
Bir sorum olacak: Güncellemeden sonra yedek alıp hard(faktory) reset mi atıyorsun? yoksa wipe cache mı yapıyorsun? Cihazımda sorun yok dediğin için soruyorum.Kendi cihazım Android 9 çıkışlı. Ardından 10 tabalı One UI 2.0 sonra da 2.1 aldı bir tane bir sorun çıkmadı. Ki çıksaydı da zaten aylık olarak aldığım ilk güncellemede sorun hemen çözülürdü.
Şimdi kalkıp amiral orta segmnet karşılaştırması yapacak olursanız, iOS 13 ile pil beşer beşer düşmeye başladı ve Apple anında sorunu çözdü aynı şekilde bu yıl S20'lerin otofokus problemi çıktığında Samsung olaya hemen el attı.
Ya da Xiaomi sorunlu Andorid 10 güncellemesini kullanıcı muzdarip olmadın diye geri çekti vs.
Yani firmalar tüketici sorunlarını dinliyor ve anında çözüm üretebiliyor. Sizin aklınız belli ki 7-8 dönemlerinde kalmış bir tazeleyin![]()
Hiçbirini yapmıyorum. Yanılmıyorsam aldığım ilk zaman bir kere ağ ayarlarıyla ilgili bir problem çıktı o zaman ağ ayarlarını sıfırladım.Bir sorum olacak: Güncellemeden sonra yedek alıp hard(faktory) reset mi atıyorsun? yoksa wipe cache mı yapıyorsun? Cihazımda sorun yok dediğin için soruyorum.
Yazdığımı düzgün okusaydın keşke.. veya düzgün okumuş olabilirsin ama düzgün anladığını sanmıyorum. Ben her 10 a güncelleyende sorun çıkıyor veya herkeste aynı sorun çıkıyor denedim. Ya millette olmayan bende olan bir sorun çıkarsa bu bir risktir diye belirttim. Adam sana %100 sorunsuz güncelleme veriyorum demiyor zaten. Ki anında geri sönüş olmuyor. A70 in parmak izi okuyucu bile 8 ay sonra düzeldi. Birçok etken var bir çok seçenek. Ben sadece ihtimalleri belirttim ama siz direk böyle böyle diye söylediğinize beton dökmüşsünüz.Kendi cihazım Android 9 çıkışlı. Ardından 10 tabalı One UI 2.0 sonra da 2.1 aldı bir tane bir sorun çıkmadı. Ki çıksaydı da zaten aylık olarak aldığım ilk güncellemede sorun hemen çözülürdü.
Şimdi kalkıp amiral orta segmnet karşılaştırması yapacak olursanız, iOS 13 ile pil beşer beşer düşmeye başladı ve Apple anında sorunu çözdü aynı şekilde bu yıl S20'lerin otofokus problemi çıktığında Samsung olaya hemen el attı.
Ya da Xiaomi sorunlu Andorid 10 güncellemesini kullanıcı muzdarip olmadın diye geri çekti vs.
Yani firmalar tüketici sorunlarını dinliyor ve anında çözüm üretebiliyor. Sizin aklınız belli ki 7-8 dönemlerinde kalmış bir tazeleyin![]()
Gayet düzgün okudum siz derdinizi anlatamadıysanız bu benim suçum değil.Yazdığımı düzgün okusaydın keşke.. veya düzgün okumuş olabilirsin ama düzgün anladığını sanmıyorum. Ben her 10 a güncelleyende sorun çıkıyor veya herkeste aynı sorun çıkıyor denedim. Ya millette olmayan bende olan bir sorun çıkarsa bu bir risktir diye belirttim. Adam sana %100 sorunsuz güncelleme veriyorum demiyor zaten. Ki anında geri sönüş olmuyor. A70 in parmak izi okuyucu bile 8 ay sonra düzeldi. Birçok etken var bir çok seçenek. Ben sadece ihtimalleri belirttim ama siz direk böyle böyle diye söylediğinize beton dökmüşsünüz.
Aynen. Bende hiç yapmadım ve sorun hiç olmadı. Her yazılım güncellemesinde Galaxy S10 daha da iyi oluyor.Hiçbirini yapmıyorum. Yanılmıyorsam aldığım ilk zaman bir kere ağ ayarlarıyla ilgili bir problem çıktı o zaman ağ ayarlarını sıfırladım.
Kesinlikle. Bakalım şimdi Ağustos'ta 2.5 var merakla bekliyorum.Aynen. Bende hiç yapmadım ve sorun hiç olmadı. Her yazılım güncellemesinde Galaxy S10 daha da iyi oluyor.
Senin deneyimin ile herkesinki bir olmuyor. A70 de 10 güncellemesi sonrası ekran köşelerinde beyazlamaya maruz kalan forum üyesi bu sorununu dile getirdi ama bende böyle bir sorun olmadı. 3. Defa yazıyorum ve senin yine anlayamaya durumun olmayabilir, direk çıkar çıkmaz güncelleme yapmak bir risk. Kiminde küçük sorunlar çıkar kiminde büyük kiminde birşey çıkmaz. Tekrar yazıyorum bak iyi oku risk. Ne zaman riskmiş? Çıkar çıkmaz güncellemek. Bu riski almak kullanıcıya kalmış. Bak tekrar yazıyorum kullanıcıya kalmış. Her kullanıcı senle aynı sonucu alır mı? Bir düşün hayır almaz. Neden almaz çünkü telefonları kullanma şekilleri farklı farklı. Bak tekrar yazıyorum belki anlamamışsındır farklıdır yani aynı değildir. Ufak tefek sorumlar dert değil demişsin kime göre neye göre? Sana göre, herkese göre değil.Gayet düzgün okudum siz derdinizi anlatamadıysanız bu benim suçum değil.
En yeni sürüm en iyisi değil dediniz zaten ben de size kendi deneyimimi sıraladım. Sorun çıkıyor dediniz çözülen örnekleri verdim. Ben sorun çıkmaz da demiyorum zaten çıkar ama çözülür elbet. Orta segmentte daha çok problem yaşanır, sorunlar geç çözülür (firmaların önceliği değil çünkü) aman neticede istisnalar kaideyi bozmaz. Uzatmanın manası yok. Bir çok özellik ekleniyor ufak tefek sorunlar çok da önemli değil. Ayrıca tanımadığınız insanlarla sen değil siz diliyle konuşulur aklınızda bulunsun![]()
Galaxy A70 e gelen android 10 güncellemesi sorunluymuş ve s20 serisindeki nisan güncellemesi (s20 ultra da güncellemeden sonra yeşil ekran sorunu oluşuyordu) gibi güncellemeyi geri çektiler. Yakında düzeltip yeni güncelleme verecekmişSenin deneyimin ile herkesinki bir olmuyor. A70 de 10 güncellemesi sonrası ekran köşelerinde beyazlamaya maruz kalan forum üyesi bu sorununu dile getirdi ama bende böyle bir sorun olmadı. 3. Defa yazıyorum ve senin yine anlayamaya durumun olmayabilir, direk çıkar çıkmaz güncelleme yapmak bir risk. Kiminde küçük sorunlar çıkar kiminde büyük kiminde birşey çıkmaz. Tekrar yazıyorum bak iyi oku risk. Ne zaman riskmiş? Çıkar çıkmaz güncellemek. Bu riski almak kullanıcıya kalmış. Bak tekrar yazıyorum kullanıcıya kalmış. Her kullanıcı senle aynı sonucu alır mı? Bir düşün hayır almaz. Neden almaz çünkü telefonları kullanma şekilleri farklı farklı. Bak tekrar yazıyorum belki anlamamışsındır farklıdır yani aynı değildir. Ufak tefek sorumlar dert değil demişsin kime göre neye göre? Sana göre, herkese göre değil.
Demişsinki birde tanımadığınız insanlarla siz diye konuşulur sen değil. Sonuç olarak sözlerimin yönü sana doğru. Siz ve sen diyince başka yönlere gitmiyor. Forumda bilgilendirme yaparken kendi deneyimlerinizi tek doğruymuş gibi anlatmayın. insanları yanlış bilgilendirip yönlendirmeyin.
Saygılar.
Saygılar
Saygılar.
Sizin gibi bir saygısız için elimi bile yormam ne dersen de her lafın yanlış. Görmediğiniz terbiyeyi size burada verecek halim de yok.Senin deneyimin ile herkesinki bir olmuyor. A70 de 10 güncellemesi sonrası ekran köşelerinde beyazlamaya maruz kalan forum üyesi bu sorununu dile getirdi ama bende böyle bir sorun olmadı. 3. Defa yazıyorum ve senin yine anlayamaya durumun olmayabilir, direk çıkar çıkmaz güncelleme yapmak bir risk. Kiminde küçük sorunlar çıkar kiminde büyük kiminde birşey çıkmaz. Tekrar yazıyorum bak iyi oku risk. Ne zaman riskmiş? Çıkar çıkmaz güncellemek. Bu riski almak kullanıcıya kalmış. Bak tekrar yazıyorum kullanıcıya kalmış. Her kullanıcı senle aynı sonucu alır mı? Bir düşün hayır almaz. Neden almaz çünkü telefonları kullanma şekilleri farklı farklı. Bak tekrar yazıyorum belki anlamamışsındır farklıdır yani aynı değildir. Ufak tefek sorumlar dert değil demişsin kime göre neye göre? Sana göre, herkese göre değil.
Demişsinki birde tanımadığınız insanlarla siz diye konuşulur sen değil. Sonuç olarak sözlerimin yönü sana doğru. Siz ve sen diyince başka yönlere gitmiyor. Forumda bilgilendirme yaparken kendi deneyimlerinizi tek doğruymuş gibi anlatmayın. insanları yanlış bilgilendirip yönlendirmeyin.
Saygılar.
Saygılar
Saygılar.
Aynen.Ben yine tekrarlıyorum her sürüm güncellemesi cihaza birçok yenilik katar ve çıkan ufak tefek sorunlar gözardı edilebilir. Neticede telefonu kullanımaz hale getirmez.
Elbette cihazı kullanılamaz hale getirmez. Ancak siz S10 kullanıyorsunuz ve size One UI 2 ile gelen özellikler diğer One UI 2 alan cihazlara da geldi. Sizin telefonunuzun işlemcisi güçlü olduğu için herhangi bir yavaşlama takılma gibi bir sorun olmaz ama örnek veriyorum A20 gibi bir cihazda olabilir. Güvenlik açısından evet yapması gerekiyor ama yeni gelen animasyon ve özellikler telefona ek yük bindiriyor.Sizin gibi bir saygısız için elimi bile yormam ne dersen de her lafın yanlış. Görmediğiniz terbiyeyi size burada verecek halim de yok.
Ben yine tekrarlıyorum her sürüm güncellemesi cihaza birçok yenilik katar ve çıkan ufak tefek sorunlar gözardı edilebilir. Neticede telefonu kullanımaz hale getirmez.
Çok ciddi bir düşüş olmuş ben SE kullandığım ilk zamanlar bu seviyedeydi. Hiç Apple ile görüştünüz mü ?Ben güncelleme konusunda yapmıyorum, 2 ay önce aldığım iPhone 11'i güncelledim. İlk batarya sağlığı %100'dü. Batarya sağlığım %94 oldu. Ama Android olsa güncellerdim.
Tabiki de cihazları kesinlikle karşılaştırmıyorum ama neticede bana gelen boyut ile ona gelen boyut aynı değil ve o cihaz kaldıramayacak olsa herhalde Samsung da ona güncelleme yollamaz diye düşünüyorum şahsen. Ki bunun bir de dediğiniz gibi güvenlik boyutu var. Ayrıca güncel kalmak her kullanıcının hakkı.Elbette cihazı kullanılamaz hale getirmez. Ancak siz S10 kullanıyorsunuz ve size One UI 2 ile gelen özellikler diğer One UI 2 alan cihazlara da geldi. Sizin telefonunuzun işlemcisi güçlü olduğu için herhangi bir yavaşlama takılma gibi bir sorun olmaz ama örnek veriyorum A20 gibi bir cihazda olabilir. Güvenlik açısından evet yapması gerekiyor ama yeni gelen animasyon ve özellikler telefona ek yük bindiriyor.
Konudan uzaklaşma istersen ortada terbiyesizlik gibi bir durum yok. Senin kendine göre doğruların var normaldir.Sizin gibi bir saygısız için elimi bile yormam ne dersen de her lafın yanlış. Görmediğiniz terbiyeyi size burada verecek halim de yok.
Ben yine tekrarlıyorum her sürüm güncellemesi cihaza birçok yenilik katar ve çıkan ufak tefek sorunlar gözardı edilebilir. Neticede telefonu kullanımaz hale getirmez.
Konudan uzaklaşma istersen ortada terbiyesizlik gibi bir durum yok. Senin kendine göre doğruların var normaldir.
Şunu farkettim, senin yazdıklarında bu konu hakkındaki görüşünün doğruluğunu gitgide düşürüyor.
Yazık cidden. Elimi bile yormam diyor. Lütfen yor nolur?
Ben de SE kullandım 3 sene, en son pil sağlığı %71'di.Çok ciddi bir düşüş olmuş ben SE kullandığım ilk zamanlar bu seviyedeydi. Hiç Apple ile görüştünüz mü ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabiki de cihazları kesinlikle karşılaştırmıyorum ama neticede bana gelen boyut ile ona gelen boyut aynı değil ve o cihaz kaldıramayacak olsa herhalde Samsung da ona güncelleme yollamaz diye düşünüyorum şahsen. Ki bunun bir de dediğiniz gibi güvenlik boyutu var. Ayrıca güncel kalmak her kullanıcının hakkı.