Sizce alınır mı? (değer mi)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Talhix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alınır mı?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

Talhix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba, bir tanıdığım elinde 3500 tl ye iphone7 plus olduğunu söyledi sizce günümüz için iyi bir fıyat mı, alınır mı? bu arada telefonda hiçbir çizik ya da hasar yok. Siz olsanız alır mıydınız?

Tony Stark

Profesör
Reaksiyon puanı
1,315
Alınmaz.O fiyat bandında sıfır çok daha iyi cihazlar var.7 Plus kesinlikle alınmaz.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Bal gibide alınır efenim iPhone 7 plus hala çok iyi bir cihaz. Sıfır amiral gemi modellerinin 6k 7k bantlarına çıktığı şu günlerde 3500 e temiz 7 plus her türlü alınır çokta mantıklı bir harekettir.

Talhix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bal gibide alınır efenim iPhone 7 plus hala çok iyi bir cihaz. Sıfır amiral gemi modellerinin 6k 7k bantlarına çıktığı şu günlerde 3500 e temiz 7 plus her türlü alınır çokta mantıklı bir harekettir.
Sonunda olaya olumlu yandan bakan birisi. Kime sorduysam 2. el için fazla, o fiyata neler alınmaz, değmez gibisinden çok fazla cevap aldım. Kaç gb olduğundan tam emin değilim bu çok şeyi değiştirir mi? yani kaç gb ise değer kaç gb ise değmez yoksa her türlü mü değer?

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Sonunda olaya olumlu yandan bakan birisi. Kime sorduysam 2. el için fazla, o fiyata neler alınmaz, değmez gibisinden çok fazla cevap aldım. Kaç gb olduğundan tam emin değilim bu çok şeyi değiştirir mi? yani kaç gb ise değer kaç gb ise değmez yoksa her türlü mü değer?
Forumda android fanları baskın olduğu için böyle cevaplar almanız normal. Cihazın 32 128 ve 256gb olmak üzere 3 versiyonu var. Ben en azından 128 lik almanızı öneririm ileride hafıza sıkıntısı olmaması açısından.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Tanıdığınızdaki tahminimce 32 lik versiyondur. En azından 10 ay falan garantisi varsa 3500 e değer ama yoksa o fiyata garantisi bitmiş 128 liklerde var sahibindende falan

Son düzenleme:

Talhix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Forumda android fanları baskın olduğu için böyle cevaplar almanız normal. Cihazın 32 128 ve 256gb olmak üzere 3 versiyonu var. Ben en azından 128 lik almanızı öneririm ileride hafıza sıkıntısı olmaması açısından.

Tanıdığınızdaki tahminimce 32 lik versiyondur. En azından 10 ay falan garantisi varsa 3500 e değer ama yoksa o fiyata garantisi bitmiş 128 liklerde var sahibindende falan

Tamamdır, teşekkür ederim hem hafızasından hem de garanti süresinden emin olduktan sonra kararımı vereceğim.

Tony Stark

Profesör
Reaksiyon puanı
1,315
ne alınabilir mesela?
ne alınabilir mesela?
Ben sayayım
G7 ThinQ 3850tl
Asus ZenFone 5Z 3750tl
Mate 10 Pro 3750tl
S8-S8+ 3300-3700tl
Honor 10-P20 3550-3600tl
LG V30+ 3000tl
OP 5T 3300tl
Mi Mix 2 2700tl
Bu cihazların hepside sıfır ve her anlamda kesinlikle 7 Plus'ı tokat manyağı yaparlar.2 Sene öncenin cihazı 7 Plus S7 Edge ile zor kapışıyordu.

Android fanı ne demek onu açıklasana bana bi?
iPhone dışında binlerce cihaz var ve hepsi de Android işletim sistemini kullanıyor bu ne saçma bir eleştiri

Son düzenleme:

Talhix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Merhaba telefon 32 gb mış ve 1 yıl garantisi varmış, ancak faturası henüz gelmemiş gelince vereceğim, beni garanti olarak kabul edin diyor. her şeyi tam tekmil hiçbir sıkıntısı yok. Herhangi bir problem yaşarsanız ben mesulum diyor alınmalı mı?

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Merhaba telefon 32 gb mış ve 1 yıl garantisi varmış, ancak faturası henüz gelmemiş gelince vereceğim, beni garanti olarak kabul edin diyor. her şeyi tam tekmil hiçbir sıkıntısı yok. Herhangi bir problem yaşarsanız ben mesulum diyor alınmalı mı?
Bunun garantisi benim diyenlere de pek güven olmaz aslında faturası nerdeymiş ki

Birde şu linkten garanti sorgulaması yapılabilir
Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek

Nasıl birinden aldığınızı bilmiyorum ama aldığınız kişiye güveniyorsanız alın.

Son düzenleme:

Talhix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bunun garantisi benim diyenlere de pek güven olmaz aslında faturası nerdeymiş ki

Birde şu linkten garanti sorgulaması yapılabilir
Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek

Nasıl birinden aldığınızı bilmiyorum ama aldığınız kişiye güveniyorsanız alın.

Evet, aldığım kişiye güveniyorum. Sanırım almak aklıma yattı, son bir soru daha sorayım almadan önce, siz olsanız bu fiyata alır mıydınız(çok güvendiğiniz bir kişiden) yoksa aynı fiyata farklı telefon mu alırdınız ya da daha az fiyata fiyat/performans telefonu mu alırdınız?

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Evet, aldığım kişiye güveniyorum. Sanırım almak aklıma yattı, son bir soru daha sorayım almadan önce, siz olsanız bu fiyata alır mıydınız(çok güvendiğiniz bir kişiden) yoksa aynı fiyata farklı telefon mu alırdınız ya da daha az fiyata fiyat/performans telefonu mu alırdınız?
Şöyle söyleyeyim ben şu an iPhone 6s 64gb kullanıyorum ve en fazla 2 ay içerisinde iPhone 7 plus almayı düşünüyorum. Hafıza benim için önemli olduğu için ben biraz risk alıp pasaport kayıtlı garantisiz 128 lik modellerden alacağım sahibinden com da çok var 2800 e bile vardı son baktığımda. Ama ben risk alıyorum diye başkasınada risk alsın diyemem. O yüzden sizin için 32gb ama garantili bir cihazın hemde güvendiğiniz tanıdığınız birinden almanızın uygun olacağını düşündüm.

Talhix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Şöyle söyleyeyim ben şu an iPhone 6s 64gb kullanıyorum ve en fazla 2 ay içerisinde iPhone 7 plus almayı düşünüyorum. Hafıza benim için önemli olduğu için ben biraz risk alıp pasaport kayıtlı garantisiz 128 lik modellerden alacağım sahibinden com da çok var 2800 e bile vardı son baktığımda. Ama ben risk alıyorum diye başkasınada risk alsın diyemem. O yüzden sizin için 32gb ama garantili bir cihazın hemde güvendiğiniz tanıdığınız birinden almanızın uygun olacağını düşündüm.
Çok teşekkür ederim. Almaya karar verdim, risk biraz tehlikeli görünüyor. Tekrar teşekkür ediyorum ve hayırlı akşamlar diliyorum.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Alabilirsin o fiyat bandında başka cihazlar önerecektim ama hepsi zam yedi

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,458

Hocam Sahibinden de çok çakal var dikkat etmeni tavsiye ederim!

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,458

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Gibi görünüyor gittiğinizde dikkatlice incelemenizi tavsiye ederim, biraz incelendiğinde cihaz kendini belli ediyor.
Tecrübem var. Bu elimdeki 6s i almadan öncede 1400 liraya 64 lük full kutulu tertemiz yalnızca ekran değişmiş şeklinde bir ilan görmüştüm gidip telefona baktığımda ekranının 200 liralık çin malı tablet gibi soluk ve piksel piksel olduğunu görmüştüm. Ve kenarlarına bastırınca hafiften oynuyordu zaten.

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,458
Tecrübem var. Bu elimdeki 6s i almadan öncede 1400 liraya 64 lük full kutulu tertemiz yalnızca ekran değişmiş şeklinde bir ilan görmüştüm gidip telefona baktığımda ekranının 200 liralık çin malı tablet gibi soluk ve piksel piksel olduğunu görmüştüm.

O zaman sorun yok :)

cacar54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
7 plus alınır.ben android kullanıyorum ve ios kullanmayı şu anda düşünmüyorum.ama eşime aldım çok memnun. bende arada sırada telefonu alıp kullanıyorum.gayet güzel bir cihaz.

Talhix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Alabilirsin o fiyat bandında başka cihazlar önerecektim ama hepsi zam yedi
7 plus alınır.ben android kullanıyorum ve ios kullanmayı şu anda düşünmüyorum.ama eşime aldım çok memnun. bende arada sırada telefonu alıp kullanıyorum.gayet güzel bir cihaz.
Tecrübem var. Bu elimdeki 6s i almadan öncede 1400 liraya 64 lük full kutulu tertemiz yalnızca ekran değişmiş şeklinde bir ilan görmüştüm gidip telefona baktığımda ekranının 200 liralık çin malı tablet gibi soluk ve piksel piksel olduğunu görmüştüm. Ve kenarlarına bastırınca hafiften oynuyordu zaten.

Hepinize çok teşekkür ederim telefonu almış bulunmaktayım. Allah hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin.